Δοκιμή: Jeep Compass 4xe | Με 240 άλογα & κατανάλωση 6λτ.!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Jeep Compass 4xe | Με 240 άλογα & κατανάλωση 6λτ.!

60.194 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2021)

Ο premium χαρακτήρας του ανανεωμένου Jeep Compass υπερτονίζεται στην Plug-In Hybrid έκδοσή του, η οποία το καθιστά ακόμα πιο ξεχωριστό.

Το Jeep Compass συνεχίζει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του στην αγορά και έρχεται με πιο premium αέρα και στοιχεία, κάτι που ενισχύεται στην έκδοση με το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης που δοκιμάζουμε. Αυτό το σύστημα το γνωρίσαμε και στην προ ανανέωσης γενιά του Compass, η οποία είναι επίσης ακόμα διαθέσιμη, αν και τώρα έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού συμπληρώνει με αυτό την αναβαθμισμένη εικόνα που του χάρισε η ανανέωση. Εκτός από το αισθητικό κομμάτι που χωρίς να το διαφοροποιεί αισθητά του φρεσκάρει την εικόνα, η μεγάλη αλλαγή στο εσωτερικό σε διάκοσμο και ποιότητα και το εξελιγμένο υβριδικό του σύστημα με την τετρακίνηση, καθιστούν το Compass ένα ιδιαίτερο μοντέλο στην μικρομεσαία κατηγορία που έχει όλους τους τρόπους για να ξεχωρίσει. Η τιμή του ξεκινά από τα 42.900 ευρώ στην έκδοση Longitude και αποδίδει 190 ίππους, ενώ είναι και 4κίνητο. Εμείς το δοκιμάζουμε στην ακόμα πιο ξεχωριστή αισθητικά έκδοση «80 Edition» που χαρακτηρίζεται από το ματ πράσινο χρώμα, τις 19 ιντσών ζάντες και με άλλες λεπτομέρειες μέσα και έξω, με απόδοση 240 ίππους και τιμή από 48.400 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Εμφάνιση: Ξέρει και επιβάλλεται
Το αισθητικό προφίλ του ανανεωμένου Jeep Compass είναι και πάλι ξεχωριστό, με την ανανέωση να προσθέτει σε αυτό ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέα φωτιστικά σώματα LED, νέες ζάντες και άλλα στοιχεία, ενώ σήμα κατατεθέν του αποτελεί και πάλι η χαρακτηριστική εμπρόσθια μάσκα της Jeep με τις 7 κάθετες γρίλιες. Η έκδοση 4xe διαφοροποιείται από τα λογότυπα της έκδοσης και προβάλλει την οικολογική της συνείδηση με το μπλέ χρώμα που τα περιβάλλει. Σε κάθε περίπτωση το αυτοκίνητο είναι επιβλητικό τόσο μέσω του όγκου του, όσο και της σχεδίασης με την Jeep να φαίνεται πως έχει βρει την φόρμουλα που επιτρέπει στα αυτοκίνητά της να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και να προβάλλουν παράλληλα τους οικογενειακούς τους δεσμούς ανεξάρτητα από την κατηγορία που ανήκουν.

Εσωτερικό-Χώροι: Αναβάθμιση ποιότητας & εικόνας

Κινητήρας-Επιδόσεις: Με 240 ίππους & έως 6 λτ./100 χλμ

Οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto