8 φωτογραφίες »

Τα αναβαθμισμένα υλικά και το φινίρισμα αλλά και η καλύτερη εργονομία και ο high-tech διάκοσμος, διαμορφώνουν ένα premium εσωτερικό για το Compass 4xe

Εσωτερικό-Χώροι: Αναβάθμιση ποιότητας & εικόνας

60.284 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2021)

Ο διάκοσμος στο εσωτερικό του ανανεωμένου Jeep Compass είναι σημαντικά βελτιωμένος, προβάλλοντας έναν πιο ευχάριστο και high-tech χαρακτήρα, ενώ χαρακτηρίζεται premium. Το νέο πιο κομψό και πολυτελές τιμόνι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών πίσω από αυτό, καθώς και η νέα οθόνη αφής (8 ή 10,1 ιντσών) που βρίσκεται πάνω από το ταμπλό στο κεντρικό της τμήμα, εκτός από το premium κομμάτι βοηθούν και εργονομικά.  Η ποιότητα των υλικών παραμένει καλή όπως και η συναρμολόγηση, ενώ προσεγμένο είναι και το φινίρισμα. Oι χώροι παραμένουν επαρκείς για 4 ή και 5 επιβάτες χωρίς καμία παραχώρηση, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα και όγκο 438 λίτρων ενώ διαθέτει και ηλεκτρικό χειρισμό της πόρτας του. Τέλος, μέσα στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του, το ανανεωμένο Jeep Compass είναι πλήρες από συστήματα άνεσης και υποβοήθησης της οδήγησης, διαθέτοντας επιπλέον και σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αριστερά από το τιμόνι συναντάμε τα ειδοποιά στοιχεία αυτής της έκδοσης που είναι το πάνελ με τις επιλογές του υβριδικού συστήματος κίνησης για να επιλέξει ο οδηγός αυτό που επιθυμεί. Εκτός από την υβριδική λειτουργία του ΗYBRID, υπάρχουν επιπλέον προγράμματα που μπορεί να επιλέξει ο οδηγός. Aυτά είναι το ELECTRIC το οποίο προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική κίνηση όσο το επίπεδο φόρτισης των μπαταριών επιτρέπει και το πρόγραμμα E-SAVE το οποίο υποστηρίζει δύο δευτερεύουσες λειτουργίες που ονομάζονται Passive E-SAVE (διατηρεί το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και με τη βοήθεια του θερμικού κινητήρα) και Active E-SAVE (φορτίζει τη μπαταρία στο 80% μέσω του θερμικού κινητήρα και του συνδεδεμένου σε αυτόν ηλεκτροκινητήρα γεννήτρια).  Η ποιότητα των υλικών παραμένει καλή όπως και η συναρμολόγηση, ενώ προσεγμένο είναι και το φινίρισμα. Oι χώροι παραμένουν επαρκείς για 4 ή και 5 επιβάτες χωρίς καμία παραχώρηση, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα και όγκο 420 λίτρων (μειωμένος κατά 12 λίτρα σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του ανανεωμένου Compass), ενώ διαθέτει και ηλεκτρικό χειρισμό της πόρτας του.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEUGEOT NEW EVANS
4green