Οι οπτικές αλλαγές στο ανανεωμένο Kia Sportage είναι αισθητές.

Νέοι προφυλακτήρες με νέους αεραγωγούς και νέες θέσεις, αλλά και σχήμα, για τους προβολείς ομίχλης.

H κόκκινη «γέφυρα» ανάμεσα στα φώτα παραμένει.

Η ένδειξη AWD χαμηλά στις μπροστινές πόρτες φανερώνει την παρουσία τετρακίνησης.

Δοκιμή: 4κίνητο Kia Sportage diesel

46.566 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2019)

Τετραπέρατο: Η έκδοση του αναβαθμισμένου Kia Sportage με τον ικανό «μικρό» diesel κινητήρα και την τετρακίνηση ανοίγει το δρόμο για πιο περιπετειώδεις αποδράσεις όντας παράλληλα μια «έξυπνη» επιλογή.

What is new
- Εμφάνιση
- 1,6 CRDi με 136 άλογα και Adblue
- Αυτόματη τετρακίνηση
- Καίει 7,3 λτ./100 χλμ.
- Από 28.000 ευρώ

Οι οπτικές αλλαγές στο ανανεωμένο Kia Sportage είναι αισθητές: Νέοι προφυλακτήρες με νέους αεραγωγούς και νέες θέσεις, αλλά και σχήμα, για τους προβολείς ομίχλης σε ό,τι αφορά το εμπρός μέρος, το οποίο δείχνει ακόμη πιο αιχμηρό κολακεύοντας αισθητά την «tiger nose» μάσκα. Πίσω αντίστοιχα, ενώ διατηρείται η κόκκινη «γέφυρα» ανάμεσα στα φώτα, έχει ανασχεδιαστεί κι εδώ ο προφυλακτήρας και φέρει πλέον στα άκρα του τα φώτα της όπισθεν και κάποια ανακλαστικά.

Σε σχέση με την δικίνητη έκδοση, την ύπαρξη τετρακίνησης φανερώνουν μόνο τα διακριτικά AWD στο κάτω μέρος των μπροστινών θυρών. Η τετρακίνηση προσφέρεται μόνο με την «καλή» έκδοση του νέου 1,6 CRDi πετρελαιοκινητήρα, ήτοι αυτή που αποδίδει 136 και όχι 115 άλογα.  Ως βασική εξοπλιστική έκδοση συναντάμε την Upgrade, που είναι πλουσιοπάροχη τόσο σε στοιχεία άνεσης, όσο και ασφάλειας. Όσο για την τιμή, τα 28.000 ευρώ ακούγονται λογικά αν αναλογιστεί κανείς τον πλούσιο εξοπλισμό, αλλά και την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση μηχανικών μερών, που συνοδεύει το Sportage, όπως κάθε μοντέλο της Kia άλλωστε.

Για το 7άχυτο DCT αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη το έξτρα κόστος είναι 3.500 ευρώ, ενώ για την top και με σπορ χαρακτηριστικά στην εμφάνιση έκδοση GT-Line θα πληρώσετε 33.000 ευρώ (35.500 με κιβώτιο DCT).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto