4 φωτογραφίες »

Η σημαντικότερη αλλαγή της καμπίνας αφορά στην προσθήκη μαλακού υλικού στο πάνω μέρος του ταμπλό, αναβαθμίζοντας το συνολικό ποιοτικό επίπεδο.

Εσωτερικό-Χώροι & Κινητήρας

52.509 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2021)

Με μαλακό ταμπλό και αναβαθμισμένο infotainment
Οι εντυπωσιακότερες αλλαγές βρίσκονται ωστόσο στην καμπίνα του Arona, η οποία έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς. Σημαντικότερο νέο στοιχείο είναι πως το πάνω μέρος του ταμπλό πλέον καλύπτεται από μαλακό υλικό, με το νέο εργονομικό τιμόνι, τις νέες επενδύσεις και τους επανασχεδιασμένους αεραγωγούς να συμπληρώνουν την εικόνα.

Αναβαθμισμένο είναι και το τεχνολογικό υπόβαθρο της καμπίνας, όπου ξεχωρίζει η νέα οθόνη των 8,25 ιντσών, με πλήρεις δυνατότητες διασύνδεσης.

Αναβαθμισμένο είναι και το τεχνολογικό υπόβαθρο της καμπίνας, όπου ξεχωρίζει η νέα οθόνη των 8,25 ιντσών, με πλήρεις δυνατότητες διασύνδεσης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αναβαθμισμένο είναι και το τεχνολογικό υπόβαθρο της καμπίνας, όπου ξεχωρίζει η νέα οθόνη των 8,25 ιντσών, η οποία ενσωματώνει το ασύρματο σύστημα συνδεσιμότητας Full Link και δυνατότητες φωνητικού χειρισμού. Χωραταξικές αλλαγές δεν υπάρχουν, με το Arona να μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 ενήλικες και το χώρο αποσκευών να διαμορφώνεται στα 400 λτ..
 
Καλό σε επιδόσεις και κατανάλωση
Η έκδοση με τα 110 άλογα του βενζινοκίνητου SEAT Arona 1,0 TSI προσδίδει στον ευχάριστο και νεανικό χαρακτήρα του Arona μπρίο και αναδεικνύει τις οδηγικές του αρετές. Οι 110 ίπποι απόδοσης με τα 200 Nm ροπής, σε συνάρτηση με το χαμηλό βάρος του μοντέλου, χαρίζουν επιδόσεις άνω του μέσου όρου της κατηγορίας.

Ο 1.000άρης TSΙ τραβάει καλά μετά τις 1.800 σ.α.λ. και διατηρεί τη ζωντάνια του μέχρι αρκετά ψηλά στο στροφόμετρο, αποκαλύπτοντας ωστόσο ηχητικά την τρικύλινδρη φύση του, όχι όμως σε ενοχλητικό βαθμό. Μας άρεσε και η συνεργασία με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, το οποίο σε ευχαριστεί με την αίσθηση και έχει σωστή κλιμάκωση, βοηθώντας την κατανάλωση να συγκρατηθεί στα 7,4 λτ./100 χλμ.. Συγχρόνως οι εκπομπές ρύπων περιορίζονται στα 120 γρ./χλμ. (για τη συγκεκριμένη έκδοση), συνεπώς το Arona απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green