Δοκιμάζουμε το Toyota Υaris στην υβριδική του έκδοση με τον ίδιο 1,5 λίτρων κινητήρα που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και το σύστημα Toyota Hybrid Synergy Drive.

Η μεγαλύτερη αισθητική διαφορά από το προ facelift μοντέλο αφορά στο πίσω μέρους όπου συναντούμε νέα φωτιστικά σώματα τα οποία είναι μεγαλύτερα και πιο αιχμηρής σχεδίασης.

H Toyota σε αυτή την ανανέωση επένδυσε στο Yaris περί τα 90 εκατομμύρια ευρώ για την εξέλιξη και βελτίωσή του σε 900 σημεία.

Τα μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος (δεξιά) είναι το βασικότερο στοιχείο που άλλαξε στο ανανεωμένο Toyota Yaris. Εκείνα συνάδουν με την γενικότερη δυναμική εικόνα που προβάλλει το Yaris συνολικά.

Τα μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος (δεξιά) είναι το βασικότερο στοιχείο που άλλαξε στο ανανεωμένο Toyota Yaris. Εκείνα συνάδουν με την γενικότερη δυναμική εικόνα που προβάλλει το Yaris συνολικά.

Δοκιμή: Ανανεωμένο υβριδικό Τοyota Yaris

94.387 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2018)

Δοκιμάζουμε το υβριδικό Toyota Yaris, με highlight την χαμηλή κατανάλωση ειδικά εντός πόλης και στόχο να μείνει το αγαπημένο των Ελλήνων.

What is new
- 1,5 λτ. κινητήρας με υβριδική τεχνολογία
- Απόδοση 100 ίππων
- Καίει 4,5 λτ./100 χλμ.
- Τιμή από 16.690 ευρώ 
 
Με τον ανταγωνισμό να εξαπολύει «επίθεση» στην κατηγορία, η Toyota αποφάσισε να ενισχύσει την εικόνα του 3ης γενιάς Yaris, για δεύτερη ουσιαστικά φορά στην καριέρα της (είχε προηγηθεί εκείνη του 2014). Το ανανεωμένο Yaris «φέρνει» ένα νέο πιο σύγχρονο και καλαίσθητο παρουσιαστικό, νέους κινητήρες στην γκάμα του και βελτιώσεις στους τομείς της ποιότητας και της τεχνολογίας, διατηρώντας όμως όλα εκείνα τα στοιχεία που το έκαναν αγαπητό στην πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού, όπως οι μεγάλοι του χώροι, ο οικονομικός του χαρακτήρας και το ευχάριστο οδηγικό του προφίλ σε όλες τις συνθήκες. H Toyota σε αυτή την ανανέωση επένδυσε στο Yaris περί τα 90 εκατομμύρια ευρώ για την εξέλιξη και βελτίωσή του σε 900 σημεία. Εμείς, δοκιμάζουμε την ανανεωμένη υβριδική του έκδοση με τον 1,5 λίτρων κινητήρα και το υβριδικό σύστημα Hybrid Synergy Drive (HSD), απόδοσης 100 ίππων. Η τιμή του ανανεωμένου Yaris ξεκινά από τα 12.000 ευρώ (με τον 1.000άρη κινητήρα των 69 ίππων), με την τιμή της υβριδικής έκδοσης να ξεκινά στο πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού (Active), από τα 16.690 ευρώ. 
 
Εμφάνιση: Διατηρεί την ταυτότητά του είναι όμως και πιο δυναμικό
Σχεδιαστικά αυτή η ανανέωση χάρισε στο Yaris ένα πιο δυναμικό αισθητικό προφίλ χωρίς να αλλοιώσει όμως στο ελάχιστο την χαρακτηριστική πλέον ταυτότητά του. Στο εμπρός μέρος οι αλλαγές εστιάζονται στα πιο δυναμικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν LED στοιχεία (στάνταρ στην έκδοση HSD) και στο νέο προφυλακτήρα με μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα που σε σχέση με τα φωτιστικά διαμορφώνει το χαρακτηριστικό «Χ» που αποτελεί πλέον σχεδιαστικό στοιχείο της ταυτότητας όλων των Toyota. Στα πλαινά του, το ανανεωμένο Yaris δεν εμφανίζει πολλές διαφορές, με τα λογότυπα Hybrid εδώ να επισημαίνουν την διαφορά αυτής της έκδοσης, ενώ διαθέτει και νέες ζάντες αλουμινίου. Η μεγαλύτερη αισθητική διαφορά από το προ facelift μοντέλο αφορά στο πίσω μέρους όπου συναντούμε νέα φωτιστικά σώματα τα οποία είναι μεγαλύτερα και πιο αιχμηρής σχεδίασης, αλλά και νέο προφυλακτήρα που και εκείνος ακολουθεί σχεδιαστικά το «Χ», εντείνοντας έτσι την δυναμική του ανανεωμένου Yaris, και εκεί. Η έκδοση HSD ως υβριδική, προβάλλει την διαφορετικότητά της και τα μπλέ λογότυπα της Toyota τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto