Το ανανεωμένο VW Polo και στην έκδοση 1,4 TDI έχει τον δικό του, ιδιαίτερο, τρόπο να προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση ασφάλειας ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες, που μάλιστα έχει τονιστεί με τα νέα συστ

Το ανανεωμένο VW Polo και στην έκδοση 1,4 TDI έχει τον δικό του, ιδιαίτερο, τρόπο να προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση ασφάλειας ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες, που μάλιστα έχει τονιστεί με τα νέα συστήματα ασφαλείας.

Οδική συμπεριφορά: Με αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου

46.115 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2014)

Στιβαρότητα και σταθερότητα χαρακτηρίζουν με το καλημέρα το νέο πετρελαιοκίνητο Polo. Το μικρό VW έχει τον δικό του, ιδιαίτερο, τρόπο να προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση ασφάλειας ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες, που μάλιστα έχει τονιστεί με τα νέα συστήματα ασφαλείας. Η ευρωστία του κινητήρα χαμηλά κάνει ιδιαίτερα εύκολη την οδήγηση ακόμη και μέσα στην πόλη. Ο συμπλέκτης πιάνει ψηλά και θέλει μια κάποια εξοικείωση. Θα θέλαμε πιο ραφιναρισμένο τον κινητήρα και μια 6η σχέση στο κιβώτιο για τα ταξίδια. Αυτό όμως δεν επηρεάζει την οδική του συμπεριφορά, η οποία είναι ουδέτερη και προβλέψιμη και ο οδηγός έχει τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή χάρη στο στιβαρό σε αίσθηση, άμεσο και αρκετά επικοινωνιακό τιμόνι. Οι τροχοί παρουσιάζουν αυξημένα περιθώρια πρόσφυσης και οι κλίσεις του αμαξώματος είναι μειωμένες. Επιπλέον, το στάνταρ ESP επεμβαίνει γρήγορα και όχι ιδιαίτερα απότομα, όποτε διαγνωσθεί τάση αποσταθεροποίησης, ενώ τα φρένα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN