Το σεντάν δεν είναι πάντα βαρετό και αδιάφορο. Η Audi ορθώς «βαφτίζει» την έκδοση του Α3 με τον τρίτο όγκο ως Sport Sedan, αφού εκφράζει ένα σπορ χαρακτήρα σε όλα τα επίπεδα.

Στην  «αθλητική» του έκδοση S Line μάλιστα και με τον 1,5 λίτρων TFSI κινητήρα των 150 ίππων προσφέρει επιπλέον κίνητρο για κάποιον που θέλει να ξεχωρίζει από την μάζα και αναζητά ένα premium μοντέλο με οικογενειακό χαρακτήρα.

Δοκιμή: Audi A3 Sport Sedan 1,5 TFSI

42.531 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2018)

Επαναπροσδιορίζει τα σεντάν… Η έκδοση Sport Sedan του Αudi A3 επαναπροσδιορίζει μια κατηγορία που τείνει να σβήσει από τον αυτοκινητικό χάρτη, αυτή των μικρομεσαίων σεντάν.

What is new 
- 1,5 TFSI με 150 ίππους
- Καίει 8,1 λτ./100χλμ.
- Τιμή από 27.860 ευρώ

Το σεντάν δεν είναι πάντα βαρετό και αδιάφορο. Η Audi ορθώς «βαφτίζει» την έκδοση του Α3 με τον τρίτο όγκο ως Sport Sedan, αφού εκφράζει ένα σπορ χαρακτήρα σε όλα τα επίπεδα.  Στην  «αθλητική» του έκδοση S Line μάλιστα και με τον 1,5 λίτρων TFSI κινητήρα των 150 ίππων που αποτελεί και τον βασικό λόγο που μας ξανασυστήνεται, προσφέρει επιπλέον κίνητρο για κάποιον που θέλει να ξεχωρίζει από την μάζα και αναζητά ένα premium μοντέλο με οικογενειακό χαρακτήρα.  

Eμφάνιση: Σπορ και σεντάν…. γίνεται.
Το δυναμικό προφίλ του Α3 Sport Sedan υφίσταται σε όλες τις εκδόσεις του και πηγάζει αρχικά από τις δυναμικές γραμμές τις σχεδίασης του αμαξώματός του. Αυτό λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη ένταση με τις πρόσθετες λεπτομέρειες της έκδοσης S Line. Αρχικά το Sport Sedan διατηρεί το δυναμικό προφίλ της 5θυρης έκδοσης στο εμπρόσθιο μέρος, με τις έντονες ακμές στο πλάι και την ανασηκωμένη ουρά να του προσδίδει ακόμα περισσότερο δυναμισμό. Οι σπορ προφυλακτήρες, τα πρόσθετα μαρσπιέ, οι 18 ιντσών ζάντες (προαιρετικές), ο διαχύτης στο πίσω μέρος με την διπλή απόληξη της εξάτμισης και οι μαύροι καθρέφτες διαμορφώνουν τον χαρακτήρα της έκδοσης S Line, χωρίς να χάνει ωστόσο τον εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center