Η Nissan εξοπλίζει το Qashqai και μετά την ανανέωσή του με τον 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα των 130 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο CVT.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Nissan εξοπλίζει το Qashqai και μετά την ανανέωσή του με τον 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα των 130 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο CVT.

Δοκιμή: Αυτόματο Nissan Qashqai

35.942 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2018)

To Nissan Qashqai με τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 dCi των 130 ίππων διαθέτει νεύρο και γκάζι, ενώ ο συνδυασμός του με το αυτόματο κιβώτιο CVT, υπόσχεται άνεση και ευκολία στις μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης.

What is new

Έντονες ακμές στο αμάξωμα, που διαμορφώνουν ένα έντονα επιθετικό και συγχρόνως εκλεπτυσμένο ύφος.

Έντονες ακμές στο αμάξωμα, που διαμορφώνουν ένα έντονα επιθετικό και συγχρόνως εκλεπτυσμένο ύφος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Με προηγμένα συστήματα ασφαλείας
- Με κινητήρα turbodiesel 1,6 λτ. 130 ίππων 
- Καίει 6,8 λτ./100 χλμ. 
- Τιμή από 26.990 ευρώ

Η Nissan συνεχίζει να εξοπλίζει το Qashqai και μετά την ανανέωσή του με το συνδυασμό του 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα των 130 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο CVT. Απόλυτα λογικό άλλωστε, καθώς δε θα μπορούσε να λείπει από τη γκάμα του best seller μοντέλου της αυτός ο συνδυασμός, που επιτρέπει και ισχυρές επιδόσεις και ευκολία στη χρήση του. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός προσφέρεται και με τετρακίνηση, όπως είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε τη δοκιμή στο Τεύχος 44/2017, ωστόσο εδώ θα διαβάστε τη δοκιμή της δικίνητης έκδοσης. 

Φυσικά, διαφορές στη σχεδίαση συγκριτικά με τις υπόλοιπες εκδόσεις δεν υπάρχουν, με το Qashqai να διατηρεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία Premium Dynamism,  με τις έντονες ακμές στο αμάξωμα, που διαμορφώνουν ένα έντονα επιθετικό και συγχρόνως εκλεπτυσμένο ύφος. Σημεία αναφοράς εξακολουθούν να είναι η μάσκα σχήματος V και το καπό με τα έντονα νεύρα, το οποίο φιλοξενεί και τα νέα LED φωτιστικά σώματα.  

Από 26.990 ευρώ και με πολύ τεχνολογία
Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι διαθέσιμος από 24.990 ευρώ με χειροκίνητο κιβώτιο, με την έξτρα χρέωση για το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης ή σε συντομογραφία CVT, να είναι 2.000 ευρώ και έτσι η τιμή να διαμορφώνεται από 26.990 ευρώ, στο εξοπλιστικό πακέτο Energy.

Το συγκεκριμένο πακέτο χαρακτηρίζεται αρκετά πλούσιο και μάλιστα περιλαμβάνει τα Active Trace Control και Active Ride Control της Nissan, δύο συστήματα που βελτιώνουν την κύλιση στο δρόμο και αυξάνουν τα περιθώρια πρόσφυσης. Εκτός αυτών, θα συναντήσουμε χαρακτηριστικά όπως ηλεκτρικό χειρόφρενο, Cruise control, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και αυτόματο κλιματισμό. Από την άλλη βέβαια θα θέλαμε και μια οθόνη αφής για το χειρισμό του infotainment.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL