Ένας από τους διασημότερους κωδικούς της αυτοκίνησης, η BMW 320i, ένα νούμερο που πάντα έκανε τη διαφορά από τις «ταπεινές» 316i, γίνεται για πρώτη φορά συνώνυμο των χαμηλών κυβικών και άρα του χαμηλο
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένας από τους διασημότερους κωδικούς της αυτοκίνησης, η BMW 320i, ένα νούμερο που πάντα έκανε τη διαφορά από τις «ταπεινές» 316i, γίνεται για πρώτη φορά συνώνυμο των χαμηλών κυβικών και άρα του χαμηλού τεκμηρίου.

Δοκιμή: BMW 320i Efficient Dynamics Auto

58.470 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2013)

Ποτέ άλλοτε η BMW 320i δεν εξοπλιζόταν με 1.600άρη κινητήρα βενζίνης και ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε το πιο οικονομικό μοντέλο της βενζινοκίνητης γκάμας της.

Για μία ακόμα φορά η σύγχρονη τεχνολογία του downsizing κινητήρων, ο συνδυασμός χαμηλού κυβισμού και υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση, κάνει το θαύμα της. 
Ένας από τους διασημότερους κωδικούς της αυτοκίνησης, η BMW 320i, ένα νούμερο που πάντα έκανε τη διαφορά από τις «ταπεινές» 316i, γίνεται για πρώτη φορά συνώνυμο των χαμηλών κυβικών και άρα του χαμηλού τεκμηρίου. Δοκιμάζουμε τη σύγχρονη 320i με 1.600άρη turbo κινητήρα, 170 ίππους και χαμηλή κατανάλωση, χάρη στην τεχνολογία μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας, Efficient Dynamics. 
Σε σχέση με την 316i έχει: 
- 34 ίππους επιπλέον 
- 30 Nm ροπής περισσότερα 
- 0,5 λτ./100 χλμ. χαμηλότερη κατανάλωση
- 10 γρ./χλμ. λιγότερες εκπομπές CO2 
- 1,3 δλ. πιο γρήγορη στο 0-100 
BMW App: Σημάδια των καιρών 
Στην έκδοση της δοκιμής, η ελληνική αντιπροσωπεία διαθέτει ένα iPhone που έχει εγκατεστημένο το BMW app. Πρόκειται για μία εφαρμογή που κάνει τη διαδραστικότητα του αυτοκινήτου με το τηλέφωνο παιχνιδάκι, αφού καθιστά το interface της εφαρμογής ελεγχόμενο από το iDrive. Μέσα από το BMW app, ο χρήστης μπορεί να αξιολογήσει και να βελτιώσει την οδική συμπεριφορά και την κατανάλωση του αυτοκινήτου, καθώς παρέχονται σχετικές οδηγίες από το application. 
Παράλληλα, μέσω αυτού, το τηλέφωνο (που συνδέεται ενσύρματα) αποτελεί την «πύλη εισόδου» του αυτοκινήτου στο internet (μέσω 3G), πράγμα που σημαίνει ότι, εύκολα μπορείτε να τσεκάρετε τα μηνύματα σας η να μπείτε στο facebook. 

Κομψές και δυναμικές λεπτομέρειες στη σχεδίαση της BMW Σειράς 3.

Κομψές και δυναμικές λεπτομέρειες στη σχεδίαση της BMW Σειράς 3.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto