Παρά τον πολυτελή της χαρακτήρα, η 3άρα μπορεί να συμπεριφερθεί έτσι, αν της το ζητήσεις.

Παρά τον πολυτελή της χαρακτήρα, η 3άρα μπορεί να συμπεριφερθεί έτσι, αν της το ζητήσεις.

Στο δρόμο

58.491 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2013)

Στην έκδοση Luxury της δοκιμής, η πολυτέλεια του τίτλου δεν αφορά μόνο στην εμφάνιση, αλλά περνάει και στο δρόμο. Και όχι γιατί αυτή η BMW έχει κάτι έξτρα στην ανάρτησή της (στις Sport εκδόσεις η ανάρτηση έχει σπορ ρυθμίσεις), αλλά ακριβώς γιατί έρχεται με το εργοστασιακό σετάρισμα.
Έτσι, στο αποτέλεσμα είναι δύσκολο να βρεις ψεγάδια. Θα γράψουμε πάλι για το κορυφαίο πλαίσιο που παρασύρει όλο το οδηγικό προφίλ του αυτοκινήτου στο… σωστό δρόμο. Ακρίβεια, σταθερότητα, συγκρότηση και αυτοπεποίθηση χαρακτηρίζουν κάθε αντίδραση του αυτοκινήτου, στις στροφές, τις αλλαγές πορείας και τον ανοιχτό δρόμο.

Το σωστό ζύγισμα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να πλασάρεται σωστά στη στροφή, χρησιμοποιώντας το ροπάτο μοτέρ και είτε να βγαίνει με τα «τέσσερα» είτε να «παίζει» με το πίσω μέρος. Τιμόνι και φρένα βοηθάνε παντού, ενώ, εδώ, οι επιβάτες επωφελούνται της εξαιρετικής ποιότητας κύλισης, αλλά και της άνετης ανάρτησης, που αποδεικνύει ότι, είναι απλά θέμα επιλογής ο super sport χαρακτήρας μιας BMW. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του και το Driving Experience Control, το οποίο, όπως βοηθάει στην οικονομία, έτσι βοηθάει και στην επιλογή Sport ρυθμίσεων. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw