Τα φώτα τεχνολογίας lazer κάνουν κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα.

Οι ζάντες έχουν διάμετρο 22 ιντσών.

Δοκιμή: BMW X7 M50d

30.016 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2020)

Πληθωρική σε διαστάσεις, επιβλητική σε εμφάνιση, με κορυφαία ποιότητα και τεχνολογία, άφθονους χώρους και οδηγική συμπεριφορά στα πρότυπα της BMW, η X7 αφήνει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα σε μια κατηγορία για εκλεκτούς πελάτες.


Αντικειμενικά η BMW άργησε να «ανέβει» σε αυτήν την κατηγορία όπου κατατάσσεται η X7, δηλαδή στα πολυτελή SUV, άνω των 5 μέτρων με δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως και επτά επιβάτες. Όμως η γερμανική φίρμα έπρεπε να το κάνει γιατί υπάρχουν αγορές (βλέπε Αραβες, Κινέζους και Αμερικανούς), οι οποίες έχουν λατρεία για αυτά τα αυτοκίνητα. Για την Ευρώπη και περισσότερο για την χώρα μας νομίζουμε πως αυτή η κλάση είναι λίγο too much, όμως ξεκάθαρα έχει και αυτή το δικό της κοινό, το οποίο έχει να επιλέξει ανάμεσα σε λίγες, πολυτελείς προτάσεις.

Στην περίπτωση της BMW Χ7, λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με ένα macho SUV σε διαστάσεις (5.151 x 2.000 x 1.805 χλστ.) και φιλοσοφία, το οποίο -ως οφείλει- ακολουθεί το DNA της εταιρείας και συγχρόνως ανοίγει το δρόμο σε νέα πράγματα.

Ένα από αυτά προφανώς και είναι η σχεδίαση με την τεράστια μάσκα στο εμπρός μέρος. Έχει γίνει πολύ λόγος τελευταία για αυτή, τα περισσότερα σχόλια μάλιστα ήταν αρνητικά, και εν μέρει θα ομολογήσουμε πως η σχεδίαση είναι υπερβολική και χτυπάει περισσότερο στο μάτι σε σχέση με την 7άρα. Βέβαια, από την άλλη έχει και το καλό ότι όταν σε δει ο μπροστινός στο κεντρικό καθρέπτη του, κάνει αμέσως δεξιά φοβούμενος ότι θα τον «καταπιείς» ή θα περάσεις από πάνω του… 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto