Δοκιμάζουμε την βελτιωμένη από την αντιπροσωπεία πρόταση για το Nissan Pulsar με τον turbo βενζινοκινητήρα 1,2 λτ. του οποίου η απόδοση «σκαρφάλωσε» στους 135 ίππους. Τι αλλάζει στην οδική συμπεριφορά
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμάζουμε την βελτιωμένη από την αντιπροσωπεία πρόταση για το Nissan Pulsar με τον turbo βενζινοκινητήρα 1,2 λτ. του οποίου η απόδοση «σκαρφάλωσε» στους 135 ίππους. Τι αλλάζει στην οδική συμπεριφορά; Πόσο κοστίζει; Δείτε τα όλα στην αναλυτική μας δοκιμή.

Δοκιμή: Nissan Pulsar 1,2 λτ. με 135 PS

39.556 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2017)

Το πακέτο αναβάθμισης των 20 ίππων της Nissan για τον 1,2 DIG-T δίνει φτερά στο οικογενειακό μοντέλο, και πλέον η άνεση συνδυάζεται με σβέλτες επιδόσεις.

What is new
- Πακέτο αναβάθμισης ισχύος κατά 20 άλογα
- Με εγγύηση καλής λειτουργίας
- Κόστος 500 ευρώ
- Πολύ καλύτερες επιδόσεις, ελαφριά αύξηση κατανάλωσης
- Διατίθεται επιπλέον για τα Juke & Qashqai

Τα 20 επιπλέον άλογα ενίσχυουν τα σπορτίφ στοιχεία του Pulsar καθώς πλέον εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη όταν ανεβάσεις οδηγικούς ρυθμούς.

Τα 20 επιπλέον άλογα ενίσχυουν τα σπορτίφ στοιχεία του Pulsar καθώς πλέον εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη όταν ανεβάσεις οδηγικούς ρυθμούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μετά τα Qashqai και Juke, το Pulsar είναι το τρίτο κατά σειρά μοντέλο που δοκιμάζουμε με το πακέτο αναβάθμισης ισχύος για τον 1,2 DIG-T της Nissan Sport Team της ΝΙΚ. Ι. Θεοχαράκης. Ένα πακέτο που κοστίζει 500 ευρώ, προσθέτει 20 επιπλέον άλογα, και το σημαντικότερο, συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας. Aλλωστε, η Nissan Sport Team της ελληνικής αντιπροσωπείας με την πείρα, τη γνώση και το μεράκι της, μας έχει συνηθίσει στην παρουσίαση, αξιόπιστων, βελτιωμένων εκδόσεων. Ας δούμε, λοιπόν, πως έχει «μεταμορφώσει» το οικογενειακό μικρομεσαίο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center