Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το Chevrolet Trax μπαίνει εμβόλιμο στην κατηγορία των compact SUV, φιλοδοξώντας να κερδίσει το αγοραστικό κοινό με τον πολύπλευρο χαρακτήρα του.

Τιμές-εξοπλισμός-συμπέρασμα

38.375 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/9/2013

To Chevrolet Trax για την έκδοση με τον τούρμπο κινητήρα των 140 ίππων και την κίνηση στους τέσσερις τροχούς, ο οποίος αγοραστής θα χρειαστεί να καταβάλλει 21.940 ευρώ, τιμή έπειτα από το προωθητικό πρόγραμμα της εταιρείας, αλλά και το όφελος απόσυρσης. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλούσιος και αναμφίβολα θα ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό.

«Τέρας» ασφάλειας είναι το Trax, το οποίο στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP απέσπασε 5 αστέρια.

Το νέο μοντέλο της Chevrolet καλείται να δώσει μια μάχη σε μια από τις πιο δύσκολες κι ανταγωνιστικές κατηγορίες. Πλέον τα μικρά crossover αποτελούν διακαή πόθο των εταιρειών, ενώ αποτελούν και την νέα τάση της αυτοκινητιστικής μόδας. Το Trax, έρχεται εφοδιασμένο με σκοπό να κερδίσει τη δύσκολη εμπορική μάχη, ωφελούμενο από τον πλούσιο εξοπλισμό του, αλλά κι από τον σβέλτο κινητήρα των 140 ίππων. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε τη νεανική και δυναμική εμφάνιση, χαρακτηριστικά που του προσθέτουν επιπλέον πόντους στην τελική επιλογή.