Δοκιμή: Αυτόματο C3 με 110 άλογα σε συλλεκτική έκδοση 350 κομματιών
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Αυτόματο C3 με 110 άλογα σε συλλεκτική έκδοση 350 κομματιών

35.669 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2021)

Το περιορισμένης έκδοσης (μόλις σε 350 κομμάτια) Citroen C3 Saint James διατηρεί τον ευχάριστο αστικό χαρακτήρα του και φέρνει μαζί του ως «προίκα» την special σχεδίαση σε αμάξωμα και καμπίνα.

Special έκδοση 350 κομματιών με ιδιαίτερο look και «γεμάτο» εξοπλισμό

Υπάρχουν διακριτικά γνωρίσματα που «φωνάζουν» την μοναδικότητα του μοντέλου όπως τα μεταλλικά σήματα κάτω από κάθε πλευρικό καθρέφτη.

Υπάρχουν διακριτικά γνωρίσματα που «φωνάζουν» την μοναδικότητα του μοντέλου όπως τα μεταλλικά σήματα κάτω από κάθε πλευρικό καθρέφτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Μόνο 350 κομμάτια παγκοσμίως
  • Πιο trendy από ποτέ με special σχεδίαση
  • Πλούσιο εξοπλιστικά με κάμερα οπισθοπορείας
  • Με Advanced Comfort καθίσματα... πολυθρόνες
 Εσύ θα έδινες σκάρτα 19.000 ευρώ για να αγοράσεις ένα από τα ελάχιστα μοντέλα Saint James;

What is new
- 1,2 λτ. βενζίνης με 110 ίππους
- 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6
- Καίει 7,4 λτ./100 χλμ.
- Από 18.850 ευρώ
 
Πιο trendy από ποτέ! Το Citroen C3 Saint James βρίσκεται στην χώρα μας και περνάει από το «κόσκινο» του AutoΤρίτη. Μιλάμε για μία limited edition έκδοση, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κατασκευαστεί μόλις σε 350 κομμάτια και πλην της χώρας μας κυκλοφορεί ακόμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γερμανία, στην Ολλανδία και στην Ιαπωνία. Στην πράξη, η Citroen συνεργάζεται με την δημοφιλή εταιρεία ένδυσης, Saint James, και δημιουργούν ένα αρκετά μοντέρνο αυτοκίνητο που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο με την ξεχωριστή σχεδίασή του. Σε αυτό προσθέστε και τον πλούσιο εξοπλισμό. Ας το δούμε αναλυτικά.
 

Μοναδικές διχρωμίες αμαξώματος - οροφής

Το «φρέσκο» design του Citroen C3 Saint James ακολουθεί το casual chic navy στυλ της μάρκας ρούχων Saint James. Έτσι, το γαλλικό μικρό που δοκιμάσαμε λανσάρεται με μοντέρνα διχρωμία, συγκεκριμένα μαύρη οροφή και κόκκινου Elixir Red για το υπόλοιπο αμάξωμα. Συνδυαστικά υπάρχει και το πακέτο White Color που προσφέρει λευκές λεπτομέρειες γύρω από τους προβολείς στον προφυλακτήρα και τα Airbumps στο πλαϊνό μέρος των θυρών, οι οποίες μάλιστα δεν υπάρχουν στις άλλες εκδόσεις C3.
 
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν διακριτικά γνωρίσματα που «φωνάζουν» την μοναδικότητα του μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα, δείτε προσεκτικότερα το τρίχρωμο (μπλε, άσπρο και κόκκινο) γραφικό στην οροφή που φέρει την ονομασία Saint James, ένα ειδικό αυτοκόλλητο στο πίσω παράθυρο στα χρώματα της μάρκας της Νορμανδίας, αλλά και μεταλλικά σήματα κάτω από κάθε πλευρικό καθρέφτη. Συνοψίζοντας, αυτό το C3 είναι μοναδικό σε εμφάνιση και το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που θα το δεις.
 

Από 18.850 & με κάμερα οπισθοπορείας

Αρκετά πλούσιος ο εξοπλισμός του Citroen C3 Saint James, το οποίο εξάλλου βασίζεται πάνω στο ήδη «γεμάτο» πακέτο Shine Plus. Στα χέρια μας βρέθηκε η έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης 110 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων ΕΑΤ6 που κοστίζει 18.850 ευρώ. Η έτερη επιλογή κινητήρα με το χειροκίνητο κιβώτιο ίδιου αριθμού σχέσεων έχει τιμή 17.700 ευρώ. Αμφότερες «δανείζονται» από την έκδοση ανέσεις όπως αυτόματο κλιματισμό, LED φωτισμό και ηλεκτρικά παράθυρα, ενώ «θωρακίζονται» με 12 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης όπως αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση ανάγκης, σύστημα ανίχνευσης τυφλών σημείων , Hill Start Αssist, προσαρμοζόμενο cruise control κ.α.
 
Ως έξτρα παροχές προσφέρει κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εισόδου και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί (Keyless Access/Go), πίσω φυμέ τζάμια και δερμάτινο τιμόνι. Επιπλέον, στο πακέτο έκδοσης Saint James περιλαμβάνονται η έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα infotainment με πέντε τεχνολογίες συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας πλοήγησης Citroen Connect Nav. Τέλος, προσφέρεται με ζάντες αλουμινίου Hellix Diamond Cut 16 ιντσών.
 

Εσωτερικό - Χώροι: Με «ναυτικές» πινελιές, 7άρα οθόνη & καθίσματα... πολυθρόνες

Κινητήρας-Κιβώτιο: Ο τέλειος συνδυασμός

Οδική συμπεριφορά: απολ-αστικό

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center