Δοκιμή: Ανανεωμένο Fiat 500L

23.055 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2018)

Πολυχρηστικό με crossover χαρακτήρα: Με ανανεωμένη εμφάνιση και κινητήρες προδιαγραφών Euro 6 d, το Fiat 500L συνεχίζει να αποτελεί ένα ιδιαίτερα πρακτικό και σύγχρονο οικογενειακό αυτοκίνητο με crossover χαρακτηριστικά στην έκδοση City Cross.

To μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας του Fiat 500 περνάει στην επόμενη φάση της επιτυχημένης του καριέρας, και προσαρμόζεται στα νέα πρότυπα εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης του Euro 6 d TEMP. Παράλληλα δέχεται μια ένεση στυλιστικής ανανέωσης και αποκτά πέραν της βασικής έκδοσης Urban, την έκδοση City Cross με πιο «περιπετειώδη» χαρακτηριστικά εμφάνισης και δυνατοτήτων, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει να πάρει το χρίσμα του crossover από το Fiat 500X. Το δοκιμάζουμε σε αυτή την έκδοση με τον αναβαθμισμένο κινητήρα diesel των 1,6 λίτρων απόδοσης 120 ίππων.

Εμφάνιση: Ομορφο παρά τις «τραβηγμένες» αναλογίες…
Το Fiat 500L συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις μέσω των χώρων και της πρακτικότητάς του, της ξεχωριστής του εμφάνισης και της προηγμένης του εικόνας σε τεχνολογικό επίπεδο. Στην έκδοση City Cross ενσωματώνει πιο «περιπετειώδη» χαρακτηριστικά από την συμβατική Urban, με αυξημένη κατά 25 χλστ. απόσταση από το έδαφος και τα μαύρα προστατευτικά χαμηλά του αμαξώματος μαζί με τους πιο «σκληροτράχηλους»  προφυλακτήρες και τις μαύρες 17 ιντσών ζάντες, να συνθέτουν ένα πιο ενδιαφέρον στυλιστικό αποτέλεσμα στο υπερυψωμένο (1.679 χλστ.) και μεγάλο αμάξωμα (4.276 χλστ.) του Fiat 500L.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEUGEOT NEW EVANS
4green