5 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Νέο Fiat 500 Hybrid

101.482 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2020)

Έγινε Hybrid: Ο ορισμός του στιλ στα μίνι μοντέλα πόλης απέκτησε νέα ήπια υβριδική έκδοση κινητήρα, η οποία έχει χαμηλότερη κατανάλωση και ρύπους. Πως είναι;

Η extra βοήθεια είναι πάντα καλοδεχούμενη. Συμφωνείτε; Νομίζουμε ναι, για αυτό και θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό. Το Fiat 500, ο ορισμός του στιλ στα μοντέλα πόλης, απέκτησε νέα ήπια υβριδική έκδοση η οποία χάρη στο boost μιας μίζας – γεννήτριας (Belt-integrated Starter Generator) υπόσχεται χαμηλότερη κατανάλωση (3,9 λτ./100 χλμ.) και εκπομπές ρύπων. Συγκεκριμένα, αυτές είναι 88 γρ. CO2 / χλμ., το οποίο σημαίνει πως η έκδοση αυτή δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. 

Το πώς λειτουργεί αναλυτικά το νέο υβριδικό σύστημα της Fiat που συναντάται και στο Panda, θα το διαβάσετε κλικάροντας την τεχνική ανάλυση εδώ.

Από 12.200 ευρώ 
Τιμή εκκίνησης στην έκδοση Pop είναι τα 12.200 ευρώ με έκπτωση, όμως επειδή μιλάμε για το 500άκι, δηλαδή για ένα μοντέλο που είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις παραπάνω για όλα όσα πρεσβεύει, νομίζουμε ότι η έκδοση που ταιριάζει είναι η κορυφαία, η Launch Edition, σαν αυτή του μοντέλου της δοκιμής που βλέπετε στις φωτογραφίες με τιμή από 15.900 ευρώ. Σημειώνουμε πως αυτή την περίοδο η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα "Fiat Restarts You" που περιλαμβάνει πολλαπλά οφέλη. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto