Δοκιμή: Fiat 500X Sport
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Fiat 500X Sport

41.874 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2022)

Pretty and furious: Το 500Χ Sport διατηρώντας τον μοντέρνο και ντιζαϊνάτο χαρακτήρα του, ενσωματώνει σπορτίφ στοιχεία στην εμφάνιση και κυρίως στον οδηγικό του προσανατολισμό, συμπληρώνοντας ιδανικά τη γκάμα του.

Sport όχι μόνο στο όνομα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με μια ματιά
- 1,3 με 150 ίππους
- Fine-tuning στο σύστημα διεύθυνσης 
- Από 24.890 ευρώ

Η Fiat έχει εμπλουτίσει τη γκάμα του crossover 500X με την Sport έκδοσή του, η οποία τονίζει την οδική συμπεριφορά του, μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων στο σύστημα διεύθυνσης και στην εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου.

Αλλωστε πρόκειται για μια προσφιλή τακτική των εταιρειών να λανσάρουν αντίστοιχες  εκδόσεις, όπως π.χ. η Ford με την ST-Line. Συνεπώς, ορθά σκεπτόμενη η ιταλική φίρμα έχει ακολουθήσει αυτή την τακτική, δίνοντας στο 500Χ μια έκδοση που πέρα από εξοπλισμό, έχει να δώσει το κάτι διαφορετικό. 

Από 24.890 ευρώ

Η έκδοση Sport με τον turbo κινητήρα 1,3 λτ. 150 ίππων και αυτόματο κιβώτιο, τοποθετείται ψηλότερα και τιμολογιακά, καθώς είναι διαθέσιμη από 24.890 ευρώ. Αντίστοιχα είναι και η πιο πλήρης εξοπλισμού, καθώς μεταξύ άλλων διαθέτει 18άρες ζάντες αλουμινίου, LED προβολείς, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7`` και Navi, διζωνικό κλιματισμό και σύστημα αυτόνομου φρένου.

Εμφάνιση: Πιο χαμηλό και πιο επιθετικό

Αισθητικά, η Sport έκδοση του Fiat 500X έχει πιο επιθετικό προσανατολισμό, χωρίς φυσικά ακρότητες που θα αλλοίωναν τον μοντέρνο χαρακτήρα του. Ο δυναμισμός του προβάλλεται από το χαμηλωμένο κατά 13 χλστ. αμάξωμα του, σε συνδυασμό με τα πλαινά μαρσπιέ και τις νέες ζάντες αλουμινίου. Οι αλλαγές στη σχεδίαση περιλαμβάνουν επίσης νέο πιο σπορτίφ προφυλακτήρα εμπρός με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, καθώς και ένα νέο διαχύτη πίσω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center