• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Νέο Fiat 500X Sport

18.152 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/4/2020

Pretty and furious: Το 500Χ Sport διατηρώντας τον μοντέρνο και ντιζαϊνάτο χαρακτήρα του, ενσωματώνει σπορτίφ στοιχεία στην εμφάνιση και κυρίως στον οδηγικό του προσανατολισμό, συμπληρώνοντας ιδανικά τη γκάμα του.


Με μια ματιά
- 1,3 με 150 ίππους
- Fine-tuning στο σύστημα διεύθυνσης 
- Από 24.900 ευρώ

Η Fiat εμπλουτίζει τη γκάμα του crossover 500X με την Sport έκδοσή του, η οποία έρχεται να τονίσει την οδική συμπεριφορά του, μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων στο σύστημα διεύθυνσης και στην εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου.

¶λλωστε πρόκειται για μια προσφιλή τακτική των εταιρειών να λανσάρουν αντίστοιχες  εκδόσεις, όπως π.χ. η Ford με την ST-Line. Συνεπώς, ορθά σκεπτόμενη η ιταλική φίρμα αποφάσισε ακολουθήσει αυτή την τακτική, δίνοντας στο 500Χ μια νέα έκδοση που πέρα από εξοπλισμό, έχει να δώσει το κάτι διαφορετικό. 

Από 24.900 ευρώ
Η έκδοση Sport τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας και τιμολογιακά, καθώς είναι διαθέσιμη από 24.900 ευρώ. Αντίστοιχα είναι και η πιο πλήρης εξοπλισμού, καθώς μεταξύ άλλων διαθέτει 18άρες ζάντες αλουμινίου, LED προβολείς, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7`` και Navi, διζωνικό κλιματισμό και σύστημα αυτόνομου φρένου.

Εμφάνιση: Πιο χαμηλό και πιο επιθετικό
Αισθητικά, η Sport έκδοση του Fiat 500X έχει πιο επιθετικό προσανατολισμό, χωρίς φυσικά ακρότητες που θα αλλοίωναν τον μοντέρνο χαρακτήρα του. Ο δυναμισμός του προβάλλεται από τα χαμηλωμένο κατά 13 χλστ. αμάξωμα του, σε συνδυασμό με τα πλαινά μαρσπιέ και τις νέες ζάντες αλουμινίου. Οι αλλαγές στη σχεδίαση περιλαμβάνουν επίσης νέο πιο σπορτίφ προφυλακτήρα εμπρός με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, καθώς και ένα νέο διαχύτη πίσω.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

38 διαθέσιμα άρθρα για FIAT  500X