9 φωτογραφίες »

Το ταμπλό έχει διατηρήσει την ίδια λιτή σχεδίαση με τις μοντέρνες καμπύλες γραμμές του, ωστόσο έχει αναβαθμιστεί αισθητά στο τεχνολογικό σκέλος.

Εσωτερικό: Περισσότερη τεχνολογία

125.031 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2021)

Στο εσωτερικό της καμπίνας, το ταμπλό έχει διατηρήσει την ίδια λιτή σχεδίαση με τις μοντέρνες καμπύλες γραμμές του, ωστόσο έχει αναβαθμιστεί στο τεχνολογικό σκέλος. Η στάνταρ τοποθετημένη στο κέντρο της κονσόλας οθόνη αφής 7ΆΆ είναι πλέον έγχρωμη (θα θέλαμε ακόμη καλύτερη ανάλυση) και υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω Android Auto και Apple Car Play, ενώ προαιρετικά στην πιο πλούσια έκδοση Cross προσφέρεται και με οθόνη 10,25 ιντσών υποστηρίζοντας το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας UConnect5. Σε αυτή την έκδοση θα συναντήσουμε και μια 7άρα οθόνη (3,5ΆΆ στη City Cross) στον πίνακα οργάνων.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Από εκεί και πέρα, νέο είναι και το τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ενώ όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής, η καμπίνα πληροί σε ένα βαθμό τα στάνταρ της κατηγορίας, με εξαίρεση όμως τα υλικά και το φινίρισμα στο κάτω τμήμα του ταμπλό και τις πόρτες. Τέλος, ειδικά για τις εκδόσεις cross έχουν τοποθετηθεί καθίσματα με γκρι επένδυση.

Στο πεδίο της ευρυχωρίας, χωρίς αμφιβολία οι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ιταλικού μικρομεσαίου. Πρώτα από όλα το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 440 λίτρα που είναι εξαιρετική τιμή για την κατηγορία των μικρομεσαίων, ενώ στο πίσω κάθισμα άνετα θα καθίσουν 3 ενήλικοι, χάρη στο φαρδύ κάθισμα και τον μπόλικο χώρο στα γόνατά τους. Επίσης, υπάρχουν αρκετοί μικρο-αποθηκευτικοί χώροι για τα αντικείμενα της καθημερινότητας, ενώ στα θετικά είναι και οι μεγάλες θήκες στις πόρτες.

Η νέα στάνταρ οθόνη αφής 7ΆΆ (προαιρετικά 10,25ΆΆ) είναι πλέον έγχρωμη και υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω Android Auto και Apple Car Play.

Η νέα στάνταρ οθόνη αφής 7ΆΆ (προαιρετικά 10,25ΆΆ) είναι πλέον έγχρωμη και υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω Android Auto και Apple Car Play.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto