Οι επεμβάσεις στην ανάρτηση του ανανεωμένου Fiesta (αμορτισέρ, αντιστρεπτική, σινεμπλόκ) έχουν βελτιώσει την ποιότητα κύλισης και την άνεση σε σχέση με πριν, χωρίς ωστόσο να μειώσουν το σπορτίφ προσαν

Οι επεμβάσεις στην ανάρτηση του ανανεωμένου Fiesta (αμορτισέρ, αντιστρεπτική, σινεμπλόκ) έχουν βελτιώσει την ποιότητα κύλισης και την άνεση σε σχέση με πριν, χωρίς ωστόσο να μειώσουν το σπορτίφ προσανατολισμό του στησίματος του αυτοκινήτου.

Στο δρόμο

33.107 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2013)

Σπορτίφ και με βελτιωμένη ποιότητα κύλισης
Οι επεμβάσεις στην ανάρτηση του ανανεωμένου Fiesta (αμορτισέρ, αντιστρεπτική, σινεμπλόκ) έχουν βελτιώσει την ποιότητα κύλισης και την άνεση σε σχέση με πριν, χωρίς ωστόσο να μειώσουν το σπορτίφ προσανατολισμό του στησίματος του αυτοκινήτου. Επίσης, το τιμόνι, μετά από επεμβάσεις στην ηλεκτρική του υποβοήθηση, έχει ακόμη καλύτερη αίσθηση και αμεσότητα. Σε κάθε περίπτωση, το πλαίσιο δείχνει ότι, μπορεί να διαχειριστεί με άνεση τα 125 άλογα του κινητήρα και το σύνολο ανάρτησης-στησίματος ότι, μπορεί να προσφέρει μια αρκετά ενδιαφέρουσα οδική και οδηγική συμπεριφορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center