Το νέο Fiesta Black Edition είναι βασισμένo στην ισχυρότερη σπορτίφ έκδοση ST-Line των 140 ίππων.

Ο ξεχωριστός χαρακτήρας της εν λόγω έκδοσης, τονίζεται από τις έντονες διχρωμίες σε κόκκινο-μαύρο.

Ο ξεχωριστός χαρακτήρας της εν λόγω έκδοσης, τονίζεται από τις έντονες διχρωμίες σε κόκκινο-μαύρο.

Την παράσταση κλέβουν οι 17άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου με κόκκινη στεφάνη.

Δοκιμή: Ford Fiesta Black Edition

79.861 Επισκέψεις στο άρθρο (11/8/2019)

«Ρίχνει μαύρο» στη μιζέρια: Η Black Edition του Ford Fiesta δίνει ζωντάνια και σπιρτάδα στην καθημερινότητά, μέσω των στιλιστικών της λεπτομερειών, καθώς και των διαφοροποιήσεων στο στήσιμο που διαθέτει η ST-Line έκδοση.

Το νέο Fiesta Black Edition είναι βασισμένo στην ισχυρότερη σπορτίφ έκδοση ST-Line των 140 ίππων, η οποία έχει εξ ορισμού στην «προίκα» της πιο σφικτή ανάρτηση και σπορτίφ αισθητικά στοιχεία εντός και εκτός της καμπίνας, με τον ξεχωριστό χαρακτήρα της εν λόγω έκδοσης, να τονίζεται από τις έντονες διχρωμίες σε κόκκινο-μαύρο.

Αναλυτικότερα η Black Edition έρχεται σε Panther Black χρωματισμό, διακοσμημένο με ματ, μαύρες ρίγες, οι οποίες τονίζονται με high-gloss red μπορντούρα και διατρέχουν όλο το αμάξωμα. Στην εξωτερική εμφάνιση πάντως την παράσταση κλέβουν οι 17άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου με κόκκινη στεφάνη. Τέλος, οι διαφοροποιήσεις περιλαμβάνουν επιπλέον πίσω αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος, καθώς και μαύρα καλύμματα καθρεπτών διχοτομημένα από μια οριζόντια κόκκινη ρίγα.

Με έξτρα κόστος περίπου 550 ευρώ
Η 3θυρη έκδοση ST-Line με τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα των 140 ίππων είναι διαθέσιμη από 17.345 ευρώ, ενώ αυτή, της δοκιμής μας, με το στιλιστικό πακέτο της Black Εdition κοστολογείται στα 17.907 ευρώ, δηλαδή 572 ευρώ περισσότερα.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό, είναι φυσικά πολύ πλούσιος συμπεριλαμβάνοντας διζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς αλογόνου τύπου projector με αυτόματο φωτισμό, φώτα ημέρας και πίσω φώτα LED, εμπρός φώτα ομίχλης με φωτισμό διασταυρώσεων, Lane-Keeping Aid, Speed Limiter και Hill Start Assist.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ELASTIKA 2024
moto