Το Fiesta Black Edition προβάλει σπορ χαρακτήρα με στοιχεία όπως τα καθίσματα και το τιμόνι, καθώς και τις κόκκινες λεπτομέρειες σε αρκετά σημεία.

Εσωτερικό: Έντονη η οσμή του σπορ

79.893 Επισκέψεις στο άρθρο (11/8/2019)

Η εικόνα στο εσωτερικό Fiesta Black Edition προβάλει ακόμα περισσότερο το σπορ χαρακτήρα που γνωρίσαμε από την έκδοση ST-Line. Τα σπορ καθίσματα εδώ είναι ημιδερμάτινα με εμφανείς κόκκινες λεπτομέρειες, αλουμινένια πεντάλ και τριάκτινο flat bottom τιμόνι με χοντρή στεφάνη, μερικώς καλυμμένη από τρυπητό δέρμα. Οι κόκκινες λεπτομέρειες δηλώνουν το παρών επίσης στις λαβές των θυρών, στο πλαίσιο του κεντρικού αεραγωγού και στην μπάρα συνεπιβάτη στο ταμπλό, στο κάλυμμα του επιλογέα ταχυτήτων, και του χειρόφρενου, στα πατάκια, καθώς και στις επενδύσεις των θυρών.

Γενικότερα το φινίρισμα έχει πιο σπορτίφ καταβολές με την ποιότητα να παραμένει καλή και σε αυτό το Fiesta, με μαλακή επένδυση να καλύπτει το πάνω μέρος του ταμπλό.

Σε κάθε περίπτωση ο σπορ χαρακτήρας, συνδυάζεται με τον high tech αέρα που χαρίζει η οθόνη του συστήματος infotainment Sync 3 της Ford, με τους χώρους να μην μεταβάλλονται παραμένοντας επαρκείς για 4 επιβάτες, αν και οι πίσω θα αντιμετωπίσουν κάποιες «δυσκολίες», με τον χώρο αποσκευών να έχει όγκο και πάλι 292 λίτρα, τιμή στον μέσο όρο της κατηγορίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FORD E-TRANSIT
OPEL