Το νέο Ford Kuga μπαίνει με άνεση στη λίστα αγοράς όσων θέλουν το κάτι παραπάνω σε περιπέτεια.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Ford Kuga μπαίνει με άνεση στη λίστα αγοράς όσων θέλουν το κάτι παραπάνω σε περιπέτεια.

Δοκιμή: Ford Kuga 1,6 EcoBoost AWD

34.283 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2013)

Με «έξυπνη» τετρακίνηση, αλλά και 1,6 λτ τούρμπο κινητήρα, το νέο Ford Kuga μπαίνει δικαιωματικά στη λίστα αγοράς όσων θέλουν το κάτι παραπάνω σε περιπέτεια, σε σχέση με 2κίνητες προτάσεις.

Όπως είχαμε διαπιστώσει δοκιμάζοντας τη δικίνητη εκδοχή του, το Ford Kuga είναι ένα ολοκληρωμένο crossover που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου αγοραστή. Ωστόσο, πάντα θα υπάρχει κοινό και για τις τετρακίνητες εκδοχές που, όπως και να το κάνουμε, είναι σε θέση να προσφέρουν το κάτι παραπάνω σε λασπωμένα, χιονισμένα και λοιπά… αφιλόξενα εδάφη, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε το γεγονός της καλύτερης ενεργητικής ασφάλειας στην άσφαλτο, λόγω κατακόρυφης αύξησης της πρόσφυσης. 
Κρυφό ταλέντο
Το χάρισμα της τετρακίνησης είναι, ουσιαστικά, κρυφό στο νέο Kuga, αφού δεν υπάρχει καμία σχετική οπτική ένδειξη στο αμάξωμα που χρησιμοποιεί την τελευταία γλώσσα του Ford kinetic Design. Το νέο Kuga είναι ένα δυναμικό και κομψό σύνολο, γεμάτο «ζωντάνια» και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως είναι τα «νεύρα» στο καπό, οι πλευρικοί αερωγωγοί και τα πίσω φώτα που «αγκαλιάζουν» το αμάξωμα. 
Όπως και τα δικίνητα μοντέλα, έτσι και το τετρακίνητο είναι εμφανώς μεγαλύτερο σε μήκος (+81 χλστ.), αλλά πιο στενό (-4 χλστ.) και χαμηλό (-8 χλστ.) από το προηγούμενο. Ένα από τα χαρακτηριστικά του νέου Kuga, που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα όταν τα χέρια είναι δεσμευμένα, είναι η δυνατότητα για αυτόματο άνοιγμα της 5ης πίσω πόρτας.
 Όταν ο οδηγός εκτείνει το πόδι του κάτω από τον προφυλακτήρα, ο ειδικός αισθητήρας αντιλαμβάνεται την κίνηση και η πόρτα ανοίγει αυτόματα. Το σύστημα χρεώνεται 850 ευρώ και μόνο μαζί με το σύστημα εισόδου και λειτουργίας κινητήρα Key Free.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center