Το εσωτερικό του Ford S-MAX είναι μοντέρνο σχεδιαστικά και ποιοτικό στη κατασκευή και επιλογή των υλικών.

Το εσωτερικό του Ford S-MAX είναι μοντέρνο σχεδιαστικά και ποιοτικό στη κατασκευή και επιλογή των υλικών.

Εσωτερικό-Χώροι

26.339 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2013)

Το εσωτερικό του Ford S-MAX είναι μοντέρνο σχεδιαστικά και διαθέτει καλή ποιότητα υλικών και συναρμογής. Ξεχωρίζουμε το αφρώδες υλικό στο πάνω μέρος του ταμπλό και τη σκούρα απόχρωση στην κεντρική κονσόλα η οποία του δίνει έναν premium αέρα. Από πλευράς εργονομίας και πρακτικότητας, οι δύο ποτηροθήκες στη βάση της κεντρικής κονσόλας είναι «ΟΚ», όμως η κρυφή θήκη στο κέντρο της είναι σχετικά μικρή. Θετικό επίσης είναι ότι, θέση για να ακουμπήσεις πράγματα έχει και το πίσω μέρος. Αναφορικά με την εργονομία των χειριστηρίων, όλα βρίσκονται στη σωστή θέση, ενώ μεγάλος και ευανάγνωστος είναι ο πίνακας οργάνων.


Το Ford S-MAX είναι ένα σύγχρονο people carrier. Χωράει μέχρι και 7 επιβάτες και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία, αφού –για να είμαστε ειλικρινείς- πίσω, το πιθανότερο είναι να καθίσουν δύο ανήλικοι.
Σημείο αναφοράς στην καμπίνα του αποτελεί το σύστημα Ford FlatSystem που επιτρέπει στα καθίσματα να αναδιπλώνονται πλήρως δημιουργώντας ένα εντελώς επίπεδο πάτωμα ή να σύρονται κατά μήκος, ενώ τα δύο ακριανά αναδιπλώνονται για τη διευκόλυνση της εισόδου επιβατών σε εκείνα της τρίτης σειράς. Έτσι, το μπες-βγες στην καμπίνα αποτελεί μία εύκολη διαδικασία, ενώ παράλληλα, η μεταφορά μεγάλων και βαριών αντικειμένων διευκολύνεται χάρη και στο χαμηλό κατώφλι φόρτωσης. Πιο συγκεκριμένα τώρα, όσον αφορά στο χώρο των αποσκευών, αυτός έχει όγκο 285 λίτρων στην 7θέσια, 854 λίτρων στην 5θέσια διάταξη καθισμάτων και 2.100 λτ. μέχρι την οροφή. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center