Η ποιότητα κύλισης στο ανανεωμένο Hyundai i30 είναι εμφανώς κολακευμένη και από την πιο ήσυχη λειτουργία του κινητήρα, αλλά και την ικανότητα της ανάρτησης να λειαίνει αποτελεσματικά και αθόρυβα τις π
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ποιότητα κύλισης στο ανανεωμένο Hyundai i30 είναι εμφανώς κολακευμένη και από την πιο ήσυχη λειτουργία του κινητήρα, αλλά και την ικανότητα της ανάρτησης να λειαίνει αποτελεσματικά και αθόρυβα τις περισσότερες ανωμαλίες που θα συναντήσουν οι τροχοί.

Στο δρόμο: Ακρως αποτελεσματικό, με υψηλή ποιότητα κύλισης

197.177 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2023)

Οι βελτιώσεις σε τιμόνι και ανάρτηση έχουν τονίσει το πλεονέκτημα της στάνταρ παρουσίας πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων, που διαθέτει σε όλες τις εκδόσεις το Hyundai i30. Η ποιότητα κύλισης είναι εμφανώς κολακευμένη και από την πιο ήσυχη λειτουργία του κινητήρα, αλλά και την ικανότητα της ανάρτησης να λειαίνει αποτελεσματικά και αθόρυβα τις περισσότερες ανωμαλίες που θα συναντήσουν οι τροχοί. Με τη λειτουργία Sport, το τιμόνι και η απόκριση σε προτρέπουν να πιέσεις πάνω από τους οικογενειακούς ρυθμούς και εκεί ο οδηγός θα ανταμειφτεί με εξαιρετική αποτελεσματικότητα, όπως αυτή προκύπτει από την ουδέτερη κατά κύριο λόγο διάθεση του μπροστινού μέρους, τη συγκρατημένη κλίση και κυρίως από τη μόνιμη επαφή του πίσω μέρους με την άσφαλτο. Σίγουρα το i30 δεν έχει την αίσθηση και την κοψιά του Ford Focus, έχει όμως αποτελεσματικότητα και υψηλά επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας, όπως αυτά προκύπτουν από τα πολύ καλά φρένα και τα πολλά ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης και ενεργητικής ασφάλειας, που υπάρχουν στο στάνταρ εξοπλισμό του κορεάτικου μικρομεσαίου μοντέλου.

Η γνώμη μας

Ακρως επιτυχημένη η αναβάθμιση του Hyundai i30 το οποίο εκτός από την οικονομία, αναβάθμισε την ποιότητα κύλισης και τη συνολική του εικόνα χωρίς να εμφανίζει χτυπητές αδυναμίες. Το κορεάτικο μικρομεσαίο μοντέλο ελάχιστα έχει να ζηλέψει από τα κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας, έχοντας παράλληλα το πλεονέκτημα της 5ετούς και χωρίς όριο χιλιομέτρων εγγύησης! 

Οι βελτιώσεις σε τιμόνι και ανάρτηση έχουν τονίσει το πλεονέκτημα της στάνταρ παρουσίας πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων, που διαθέτει σε όλες τις εκδόσεις το Hyundai i30.

Οι βελτιώσεις σε τιμόνι και ανάρτηση έχουν τονίσει το πλεονέκτημα της στάνταρ παρουσίας πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων, που διαθέτει σε όλες τις εκδόσεις το Hyundai i30.


+ Εμφάνιση, αίσθηση ποιότητας, πρακτικότητα και ευρυχωρία καμπίνας, οδική συμπεριφορά, ποιότητα κύλισης, τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, 5ετής εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων
- Πολύ συγκεκριμένες συνθήκες ελεύθερης κύλισης, πεντάλ που αποσυμπλέκει ψηλά, χειρισμός infotainment

ELASTIKA 2024
moto