• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Bayon δεν προδιαθέτει για σπορ οδήγηση, που άλλωστε δεν είναι και το πρώτο ζητούμενο.

Οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας

38.213 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2021)

Στο δρόμο: Ευέλικτο και άνετο

Το Ηyundai Bayon προσφέρει ευκολία στον χειρισμό του και ευελιξία στην καθημερινότητα, κάτι που για το περισσότερους είναι τα πρώτα ζητούμενα.

Το Ηyundai Bayon προσφέρει ευκολία στον χειρισμό του και ευελιξία στην καθημερινότητα, κάτι που για το περισσότερους είναι τα πρώτα ζητούμενα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το σίγουρο είναι πως το Bayon δεν προδιαθέτει για σπορ οδήγηση, που άλλωστε δεν είναι και το ζητούμενο. Πάντως στην πράξη και παρά τις κλίσεις της μαλακής ανάρτησης ή το ελαφρύ τιμόνι, ο οδηγός που θα επιθυμήσει κάτι περισσότερο δεν θα έχει πρόβλημα. To Βayon «πατάει» πάνω στη νέα πλατφόρμα του i20 που είναι στιβαρή και ελαφριά και το «προικίζει» με όλα τα σύγχρονα συστήματα που διαθέτει. Ωστόσο λόγω ροπής ένα γρήγορο προσπέρασμα απαιτεί ακόμα και διπλό κατέβασμα, ενώ αν κυνηγήσεις μια πιο υψηλή μέση ταχύτητα θα αναγκαστείς να δουλέψεις τον κινητήρα ψηλά. Αυτό και το θόρυβο θα τονίσει και τη μέση κατανάλωση θα επιβαρύνει. Πάντως το Bayon προσφέρει ευκολία στον χειρισμό του και ευελιξία στην καθημερινότητα, κάτι που για το περισσότερους είναι τα πρώτα ζητούμενα. Το Bayon ως crossover ικανοποιεί και κατά την κίνησή του σε πατημένες εκτός δρόμου διαδρομές, με την καλή απόσταση από το έδαφος και τα προστατευτικά του μέρη κάτω από το αμάξωμα να αποτελούν τα μοναδικά του πολεμοφόδια.

Η γνώμη μας
+ Στιβαρότητα και εσωτερικός διάκοσμος, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, ευρυχωρία καμπίνας, άνεση, ευελιξία, value for money, εγγύηση
- Επιδόσεις-κατανάλωση, τιμόνι, 100-0 χλμ./ώρα

Το βασικό Hyundai Bayon μπορεί να μην έχει μπρίο, έχει όμως ιδιαίτερο design, ευελιξία, πρακτικότητα, εξαιρετικό Value for Money και 5ετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων. Αν η χρήση του είναι κυρίως αστική, τότε το βασικό Bayon θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

8 διαθέσιμα άρθρα για HYUNDAI  BAYON