6 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Hyundai Kona με 198 PS

46.970 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2021)

Η ισχυρή έκδοση των 198 ίππων του Hyundai Kona φυσικά και έχει συνολικά εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, όμως στο δρόμο μπορεί να δείξει και την πιο άγρια πλευρά της, αυτή των επιδόσεων και μάλιστα με πολύ καλή αναλογία αξίας-τιμής.

Συνήθως όταν ακούμε για 200 άλογα σε μοντέλο του B-Segment, ο κανόνας λέει πως πρόκειται για κάποια ειδική σπορ έκδοση, με την ανάλογη φυσικά τιμολογιακή αντιστοιχία. Το Kona ήρθε λοιπόν να πάρει το ρόλο της εξαίρεσης που επιβεβαιώνει τον κανόνα αναβαθμίζοντας την προ ανανέωσης κορυφαία του έκδοση, από τα 177 στα 198 άλογα. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Με πολύ καλό Value For Money
Μια συμβατική έκδοση λοιπόν με ασυνήθιστα αυξημένη ισχύ, η οποία στέκεται στην κορυφή της γκάμας, τουλάχιστον μέχρι να δούμε την κορυφαία έκδοση «Ν» και το κυριότερο σε προσιτά οικονομικά πλαίσια. Με τιμή από 23.390 ευρώ το value for money του εκτοξεύεται, ειδικά μάλιστα αν αναλογιστούμε ότι διατίθεται από το μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού Premium. Σε αυτό θα συναντήσουμε στάνταρ το τεχνολογικό πακέτο SmartSense, το οποίο πέρα από τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας, όπως αυτόνομη πέδηση, διαθέτει εξελιγμένα χαρακτηριστικά όπως το σύστημα οδήγησης στο μέσον της λωρίδας. Εκτός του SmartSense, στάνταρ είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών, η 8άρα οθόνη αφής με ασύρματη σύνδεση σε Android Auto και Apple Car play, οι ζάντες αλουμινίου 17 και φυσικά η εξαιρετική εργοστασιακή εγγύηση των 5 ετών με απεριόριστα χιλιόμετρα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

OPEL NEA MONTELA
test center