• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
11 φωτογραφίες »

Αυτόματο Kia Rio: Φουλ εύχρηστο για πόλη & fun2drive με κορυφαία φρένα

42.123 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2021)

Με την αισθητική, αλλά κυρίως με την τεχνολογική αναβάθμιση από το 48-βολτο ήπια υβριδικό σύστημα, η κορυφαία έκδοση του Kia Rio τονίζει την ανταγωνιστικότητά της.

What is new
Οι αισθητικές αλλαγές στο ανανεωμένο Kia Rio βελτίωσαν την νεανική εικόνα του κορεάτικου μικρού και όσο διακριτικές και να είναι δεν περνούν απαρατήρητες: Ανασχεδιασμένη και πιο λεπτή γρίλια στη μάσκα, ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και νέα full LED φώτα. Ακόμη πιο ξεχωριστή βέβαια είναι η έκδοση GT Line του μοντέλου δοκιμής με 8άκτινες 17άρες ζάντες, σπορτίφ λεπτομέρειες, διπλή εξάτμιση και πίσω αεροτομή, πλαϊνά μαύρα μαρσπιέ, αλλά και προβολείς ομίχλης LED «ice cube». Η ουσία όμως βρίσκεται στο ήπια υβριδικό σύνολο, που κινεί την κορυφαία έκδοση του Kia Rio με τα 120 άλογα και το στάνταρ 7τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιου διπλού συμπλέκτη 7-DCT.

Από 18.990 ευρώ με στάνταρ DCT κιβώτιο και 7ετή εγγύηση
Η συγκεκριμένη έκδοση κινητήρα είναι διαθέσιμη από το μεσαίο εξοπλιστικό επίπεδο της γκάμας, την GL Optimum, με την τιμή να ανέρχεται στα 18.990 ευρώ, που με δεδομένο το στάνταρ 7-DCT κιβώτιο δεν είναι τόσο υψηλή, όσο αρχικά δείχνει για μοντέλο της μικρής κατηγορίας. Παράλληλα, το συγκεκριμένο επίπεδο εξοπλισμού είναι πληρέστατο σε στοιχεία άνεσης, αλλά και ασφάλειας με στάνταρ τη σουίτα ADAS. Η GT-Line είναι ακόμα πιο πλήρης (μεταξύ άλλων έχει κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 17''), έχει πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά, αλλά και τιμή 20.090 ευρώ. Δεδομένη είναι φυσικά η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση που προσφέρει η κορεάτικη φίρμα.

Εσωτερικό-Χώροι: Τώρα με στάνταρ οθόνη 8 ιντσών
Στην ήδη νεανική και γεροδεμένη καμπίνα ξεχωρίζει η νέα κεντρική οθόνη αφής των 8 ιντσών, αλλά και η υψηλότερης ανάλυσης ψηφιακή οθόνη των 4,2" μέσα στον πίνακα οργάνων, που πλέον έχει και ένδειξη για τη ροή ενέργειας στο ήπια υβριδικό σύνολο. Τα σκληρά πλαστικά στο ταμπλό παραμένουν, αλλά δείχνουν καλύτερα φινιρισμένα, ενώ η έκδοση GT Line της δοκιμής διαθέτει χαρακτηριστικές σπορ λεπτομέρειες. Σε επίπεδο ευρυχωρίας το Rio συνεχίζει να προσφέρει μια ικανοποιητική καμπίνα και 325 λίτρα για αποσκευές.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

23 διαθέσιμα άρθρα για KIA  RIO