Δοκιμή: Mazda 2 με 90 PS
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Mazda 2 με 90 PS

23.186 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

The Mazda way: Τυπικά χαρακτηριστικά της ιαπωνικής εταιρείας όπως καλή ποιότητα κατασκευής, ατμοσφαιρικός κινητήρας, δυναμική σχεδίαση και ευχάριστη οδική συμπεριφορά συναντώνται και στη μικρότερη πρότασή της, το Mazda 2.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο δρόμος για το Mazda 2 στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μικρών δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ας μην εθελοτυφλούμε. Ωστόσο, πρέπει να αναγνωρίσουμε πως το ιαπωνικό μικρό ακολουθεί πιστά τις αρχές της Mazda. Και έτσι καταφέρνει εν τέλει να διαφοροποιηθεί, να προσφέρει κάτι το διαφορετικό, το οποίο θα αναγνωρισθεί από το πιστό αγοραστικό της κοινό.

Πάρτε για παράδειγμα την εξωτερική σχεδίαση. Δεν είναι πολλά τα μοντέλα στην μικρή κατηγορία που βγάζουν τέτοιο δυναμισμό διαθέτοντας πάμπολλες εκλεπτυσμένες πινελιές. Το Mazda 2 κεντρίζει το βλέμμα με την μπροστινή του μάσκα που γύρω γύρω της έχει μια φάσα χρωμίου, βγάζει δυναμισμό με τους φουσκωμένους θόλους (ειδικά τους πίσω που είναι ανασηκωμένοι), και αρέσει όταν το παρατηρείς και από πίσω. Είναι καλοσμιλεμένο στη λεπτομέρεια και αυτό πρέπει να σχολιασθεί θετικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto