H ανανέωση της Mercedes GLC έρχεται στο απόλυτα φυσιολογικό χρονικό σημείο των τεσσάρων ετών.

Η αναζωογόνηση είναι εμφανής και καθιστά το μεσαίο SUV των Γερμανών απόλυτα ταιριαστό με την υπόλοιπη γκάμα.

Νέα μάσκα, εντελώς νέος προφυλακτήρας και ανασχεδιασμένα πίσω φώτα.

Τα νέα φώτα εμπρός, εκμεταλλεύονται την τεχνολογία LED για να αλλάξουν την αισθητική αλλά και την αποτελεσματικότητά τους.

Νέα μάσκα, εντελώς νέος προφυλακτήρας και ανασχεδιασμένα πίσω φώτα.

Δοκιμή: Mercedes GLC 200 4Μatic Coupe

33.832 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2019)

Ομάδα που κερδίζει… μπορεί και να αλλάζει. Ή μάλλον επιβάλλεται να αλλάξει, για να συνεχίσει να κερδίζει. Έτσι και η GLC, ανανεώθηκε, έγινε πιο digital, πιο «ομιλητική», πιο οικονομική και πιο δυναμική.


Είναι φοβερή η επιτυχία που σημειώνει η GLC σε παγκόσμιο επίπεδο ώστε μέσα σε ελάχιστα χρόνια, από το 2015 που λανσαρίστηκε, όταν και έστειλε στο χρονοντούλαπο την σπασμωδική κίνηση της GLK, έχει αναδειχτεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή SUV της Mercedes. H ανανέωση έρχεται λοιπόν στο απόλυτα φυσιολογικό χρονικό σημείο των τεσσάρων ετών και η έκτασή του είναι ανάλογη. Τα φώτα εμπρός έχουν πάρει περισσότερα στοιχεία από τη GLE και κατΆεπέκταση από την A-Class η οποία έχει θέσει τα θεμέλια της τρέχουσας σχεδιαστικής ταυτότητας της Mercedes.

Τα νέα φώτα εμπρός, εκμεταλλεύονται την τεχνολογία LED για να αλλάξουν την αισθητική τους ενώ φυσικά δίνουν και ουσιαστικό προβάδισμα με την αυξημένη αποτελεσματικότητά τους. Nέα μάσκα, εντελώς νέος προφυλακτήρας και ανασχεδιασμένα πίσω φώτα σε ότι αφορά το εσωτερικό τους, είναι τα βασικότερα στοιχεία τα οποία άγγιξε με το νυστέρι του, ο «πλαστικός χειρουργός» στο σχεδιαστικό κέντρο της Mercedes. Δε θα ξαφνιαστείτε όταν δείτε τη νέα GLC στο δρόμο, δε θα μείνετε έκπληκτοι σα να είδατε ένα νέο μοντέλο, αλλά η αναζωογόνηση είναι εμφανής και καθιστά το μεσαίο SUV των Γερμανών απόλυτα ταιριαστό με την υπόλοιπη γκάμα. Για τις διαστάσεις ούτε λόγος να γίνεται, δεν υπάρχει διαφορά ενώ, όπως δείχνει και η δοκιμή μας, συνεχίζει κανονικότατα και η Coupe έκδοση, πάντα στο πλάι της κλασικής SUV εκδοχής.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto