Η ανάρτηση εξοπλίζεται στάνταρ με το σύστημα αυτόματης απόσβεσης των αμορτισέρ (Agility Control) που «ισιώνει» τα πράγματα στις στροφές και τις αλλαγές πορείας, βοηθώντας τη GLK να κρύβει το βάρος της

Η ανάρτηση εξοπλίζεται στάνταρ με το σύστημα αυτόματης απόσβεσης των αμορτισέρ (Agility Control) που «ισιώνει» τα πράγματα στις στροφές και τις αλλαγές πορείας, βοηθώντας τη GLK να κρύβει το βάρος της και να στρίβει με ακρίβεια και αυτοπεποίθηση.

Στο δρόμο

34.603 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2013)

Πρόκειται για μία Mercedes με τα όλα της. Ανετη, με συγκρότηση και ωριμότητα σε όλες τις οδηγικές περιστάσεις. Με βάση ένα γρανιτένιο πλαίσιο, αυτή η GLK έχει και ένα-δύο άλλα καλούδια που βοηθάνε πολύ. Όπως το νέο σύστημα διεύθυνσης με σαφή απόκριση και πλούσια πληροφόρηση.

Η ανάρτηση εξοπλίζεται στάνταρ με το σύστημα αυτόματης απόσβεσης των αμορτισέρ (Agility Control) που «ισιώνει» τα πράγματα στις στροφές και τις αλλαγές πορείας, βοηθώντας τη GLK να κρύβει το βάρος της και να στρίβει με ακρίβεια και αυτοπεποίθηση. Τέλος, είναι η εξαιρετική τετρακίνηση. Το μόνιμο 4Matic μαζεύει τα πάντα στο δρόμο και έξω από αυτόν, αφήνοντας τον οδηγό να παίζει στο γαρμπίλι με ασφάλεια και εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη κίνηση εκεί όπου το απλό crossover θα τερματίσει.

Με πολύ καλή ποιότητα κύλισης, καθόλου θορύβους από την τετρακίνηση, αλλά μια κάποια αντίσταση από τον αέρα στις ψηλές ταχύτητες (λόγω σχήματος), η GLK είναι ιδανική για το ταξίδι με όλα και όλους μέσα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto