Ευχάριστος είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Audi A5 με στοιχεία που προέρχονται αυτούσια από το Α4. Πολυτελής αέρας, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και high tech λεπτομέρειες που το 
καθιστούν ξεχ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ευχάριστος είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Audi A5 με στοιχεία που προέρχονται αυτούσια από το Α4. Πολυτελής αέρας, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και high tech λεπτομέρειες που το καθιστούν ξεχωριστό.

Εσωτερικό: Αγγίζει την τελειότητα

37.305 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2017)

Το εσωτερικό του νέου Audi A5 προέρχεται αυτούσιο από το A4 και όπως και εκείνο διακρίνεται για το κορυφαίο επίπεδο της ποιότητας κατασκευής του. Τόσο τα κορυφαία χρησιμοποιούμενα υλικά όσο και η συναρμογή μεταξύ τους αλλά και το φινίρισμά τους συντελούν στην διαμόρφωση ενός ευχάριστου χώρου για τους επιβάτες του. Σχεδιαστικά είναι όμορφο με μίνιμαλ αισθητική, αλλά και high tech ύφος με τον ευχάριστο διάκοσμο να διαθέτει και τα απαραίτητα στοιχεία πολυτέλειας. Ο προαιρετικός πίνακας οργάνων Audi Virtual Cockpit και η οθόνη του συστήματος MMI, αλλά και τα στοιχεία εκείνου στην βάση της κεντρικής κονσόλας, μαζί με τους αεραγωγούς του κλιματισμού που εκτείνονται από άκρη σε άκρη, αποτελούν και σε αυτό το Audi σχεδιαστικά high lights, που εκτός από την εικόνα εξυπηρετούν τα μέγιστα και σε λειτουργικότητα. Ο οδηγός κάθεται αναπαυτικά και χαμηλά έχοντας στην διάθεσή του το όμορφο σπορ τιμόνι αυτής της έκδοσης (S-Line), ενώ αν και πρόκειται για κουπέ αυτοκίνητο, η ορατότητα προς τα πίσω είναι σχετικά καλή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center