Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Hyundai i10 στην έκδοση με τον 1.000άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα ισχύος 66 ίππων, με τιμή που ξεκινά λίγο κάτω από τις 10 χιλιάδες ευρώ.

Το Hyundai i10 στο δρόμο παρέχει πολύ καλά επίπεδα άνεσης και ποιότητας κύλισης, με την ανάρτηση να είναι πολύ αποτελεσματική.

Στον πρόβολο τα φώτα πέφτουν στους στρογγυλούς προβολείς ομίχλης που πλέον εδράζουν στις δύο κορυφές της τραπεζοειδούς γρίλιας.

Zoom στις λεπτομέρειες εξωτερικής σχεδίασης του ανανεωμένου Hyundai i10.

Zoom στις λεπτομέρειες εξωτερικής σχεδίασης του ανανεωμένου Hyundai i10.

Δοκιμή: Νέο Hyundai i10 με 66 PS

93.775 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2018)

Το 1.000άρι Hyundai i10, με ατού την τιμή του, που σπάει το φράγμα των 10.000 ευρώ, θα ανταποκριθεί πλήρως στα αστικά του καθήκοντα, παρέχοντας όλα όσα υπόσχεται και εστιάζοντας στο value for money χαρακτήρα του.

What is new
- Ατμοσφαιρικό μοτέρ 1,0 λτ. με 66 PS
- Χώρος αποσκευών 252 λτ.
- «Καίει» 5,8 λτ./100 χλμ.
- Με τιμή από 9.990 ευρώ

Λόγια μπραντό, μια slang έκφραση που σημαίνει σταράτα λόγια. Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψει κανείς τι αντιπροσωπεύει το Hyundai i10. Με τιμή από 9.990 ευρώ το μίνι μοντέλο της κορεάτικης φίρμας αποτελεί μια προσιτή επιλογή για όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο, ευέλικτο, ευρύχωρο και οικονομικό για τις αστικές τους ανάγκες. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που διαχρονικά από τα τέλη της δεκαετίας του ΄90 (τότε με την ονομασία Atos) το μίνι της Hyundai βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Σχεδιαστικά, το i10 υιοθετεί τη «ρέουσα γλυπτική» σχεδιαστική γλώσσα της Hyundai, με περισσότερες νευρώσεις και καμπύλες, σε ένα αποτέλεσμα πολύ μοντέρνο και ελκυστικό. Παράλληλα, το εμπρόσθιο τμήμα του i10 είναι σαφώς δυναμικό, με την πολυγωνική γρίλια, η οποία ενσωματώνει δύο κυκλικούς προβολείς με LED φώτα ημέρας, που κατεβαίνει χαμηλά στον προφυλακτήρα και τα μεγάλα φωτιστικά να κλέβουν τις εντυπώσεις. 

Με 5ετή εγγύηση και δωρεάν έξτρα παροχές
Η αρχική τιμή της βασικής έκδοσης Active του i10 είναι τα 9.990 ευρώ, όπου στο συγκεκριμένο εξοπλιστικό επίπεδο θα συναντήσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας. Από εκεί και πέρα όποιος επιθυμεί κάποια έξτρα, όπως ηλεκτρικά παράθυρα και πίσω, χειριστήρια στο τιμόνι και οθόνη αφής θα πρέπει να ανατρέξει στις ανώτερες εκδόσεις Style και Premium (από 10.790 και 11.590 ευρώ αντίστοιχα). Τέλος, τον καλό value for money χαρακτήρα του i10 συμπληρώνει η 5ετής εγγύηση που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία της φίρμας, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, η οποία μάλιστα πλαισιώνεται με 5 χρόνια δωρεάν, οδική βοήθεια και ετήσιο τεχνικό έλεγχο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto