Δοκιμάζουμε το πετρελαιοκίνητο SEAT Ibiza με τον TDI κινητήρα 1,6 λτ. ισχύος 95 ίππων και σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας.

Η παρουσία του diesel κινητήρα κάτω από το καπό του SEAT Ibiza δεν αλλάζει στο ελάχιστο την οδική του συμπεριφορά παρά το συγκριτικά αυξημένο του βάρος.

Δοκιμή: Νέο SEAT Ibiza ντίζελ 1,6 λτ. 95 PS

40.740 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2018)

Σε μια εποχή που τα μικρά diesel μαστίζονται από τους ρύπους, η SEAT εφοδιάζει το Ibiza με τον 1,6 λίτρων TDI κινητήρα με AdBlue και επιμένει δίνοντας στους «χιλομετροφάγους» μια προσιτή επιλογή…

What is new
- 1,6 diesel με 95 ίππους
- Καίει 5,9 λτ./100 χλμ.
- Από 14.650 ευρώ

Μπορεί το diesel ως καύσιμο να μην έχει πια την δυναμική του παρελθόντος σε επίπεδο πωλήσεων, αυτό δεν αφαιρεί το δικαίωμα ωστόσο σε όσους «γράφουν» πολλά χιλιόμετρα ετησίως, να επιλέξουν ένα προσιτό και σύγχρονο μοντέλο. Τέτοια περίπτωση είναι το SEAT Ibiza TDI με τον νέο 1,6 λίτρων κινητήρα diesel και τιμή που ξεκινά από τα 14.650 ευρώ στην έκδοση με τους 95 ίππους που δοκιμάζουμε.

Eμφάνιση: Με έντονο ταπεραμέντο 
Το πετρελαιοκίνητο SEAT Ibiza δεν διαφέρει σε τίποτα από τα βενζινοκίνητα αδέλφια του, προβάλλοντας δυναμικό αισθητικό προφίλ με έντονο ταπεραμέντο. Το αποκλειστικά 5θυρο νέο Ibiza χαρακτηρίζεται από τις έντονες ακμές στο αμάξωμά του, ενώ σε συνδυασμό με την αύξηση των διαστάσεών του (μήκος στα 4.059 χλστ.) αποκτά πιο επιβλητικό χαρακτήρα παραπέμποντας στο μικρομεσαίο Leon της SEAT. Τα όμορφα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, συμπληρώνουν την δυναμική του εμφάνιση και τον νεανικό του χαρακτήρα και σε αυτή την έκδοση. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά το καθιστούν ιδιαίτερα ξεχωριστό σε σχέση με τα περισσότερα μικρά που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto