• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Καλό παρά τα σκληρά πλαστικά, είναι ποιοτικά το εσωτερικό του Τα-Roc. Η διχρωμία εντείνει τον ροκ χαρακτήρα του σπάζοντας την μουντάδα που θα το διέκρινε διαφορετικά.

Η μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό ενώ ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός προαιρετικά.

Σύγχρονο και εργονομικά άψογο είναι το T-Roc στο εσωτερικό του μέσω του συστήματος infotainment.

Εσωτερικό: Κλασικό κομμάτι στο εσωτερικό του…

148.823 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/10/2018

Αντίθετα με την εξωτερική αισθητική, το εσωτερικό του T-Roc δεν παρουσιάζει κάτι νέο σχεδιαστικά, με τον διάκοσμο να προέρχεται σχεδόν αυτούσιος από το νέο Polo. Αυτό είναι όμορφο όπως και να χει και αποκτά ακόμα πιο ευχάριστη «υφή» όταν εφαρμόζει το χρώμα του αμαξώματος σε φάσα που καλύπτει μεγάλο μέρος του ταμπλό και την κεντρική κονσόλα. Εκτός αυτού και εδώ ο διάκοσμος προσφέρει μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης ικανοποιώντας το προσωπικό γούστο του καθενός. Η μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό ενώ ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός προαιρετικά, χαρίζοντας ιδιαίτερα high-tech νότα στην συνολική εικόνα, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί και σε λειτουργικότητα και εργονομία.

Η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή και εύκολα ο οδηγός θα βρει την ιδανική, είτε αυτή είναι για εκείνον ψηλή είτε πολύ χαμηλή. Σε κάθε περίπτωση αυτή προσφέρει καλή περιφερειακή ορατότητα και ο οδηγός κάθεται αναπαυτικά με το σώμα του να στηρίζεται επαρκώς, ενώ όλα τα χειριστήρια «έρχονται» στα χέρια του ιδανικά. Σε επίπεδο ποιότητας το T-Roc αν και αρχικά «ξενίζει» για την αποκλειστική εφαρμογή σκληρών πλαστικών στο ταμπλό του, τελικά ικανοποιεί με την συναρμολόγηση και το καλό φινίρισμα που παρουσιάζει.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

25 διαθέσιμα άρθρα για VOLKSWAGEN  T-ROC

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια