Στο εσωτερικό οι αλλαγές έχουν να κάνουν περισσότερο με την αναβάθμιση του λογισμικού στο infotainment και το νέο πίνακα οργάνων.

Θετικό κούμπωμα από το κιβώτιο.

Νέος ημι-ψηφιακός πίνακας οργάνων για το Astra.

Η έκδοση Elegance είναι πλούσια εξοπλιστικά και πιο συμφέρουσα, για αυτό και την προτείνουμε.

Ο χώρος αποσκευών είναι στα 370 λίτρα και διαθέτει μεγάλο άνοιγμα και πρακτικό σχήμα.

Εσωτερικό-Χώροι: Version updates

50.565 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2020)

Όπως είπαμε και πριν, οι αισθητικές αλλαγές στο ανανεωμένο Opel Astra είναι μικρές. Στο εσωτερικό λοιπόν, το μόνο που έχει αλλάξει είναι το infotainment και ο πίνακας οργάνων. Το πρώτο έχει γίνει πιο γρήγορο και λειτουργικό με διαφορετικό interface σε σχέση με πριν, ο δεύτερος έχει αποκτήσει ψηφιακή οθόνη και είναι έτσι πιο κοντά στο πνεύμα της εποχής. Μικρές δηλαδή αλλαγές, περισσότερο πρόκειται για αναβαθμίσεις λογισμικού.

Κατά τα άλλα το εσωτερικό του Opel Astra είναι το ίδιο σχεδιαστικά και ποιοτικά σε σχέση με πριν. Συνεχίζει λοιπόν να σε πείθει με την ποιότητα των υλικών, τη συναρμογή και φυσικά και την εργονομία καθώς πλέον είναι απροβλημάτιστη (σ.σ. η λεπτή σχισμή στην κεντρική κονσόλα για να ακουμπήσεις το κινητό συνεχίζει να υπάρχει και να μας βολεύει καθώς έχουμε medium size smartphone).

Χώροι: Ανετο για τους πίσω
Όσον αφορά στους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές το χωροταξικό σκηνικό στην καμπίνα του Astra έχει μείνει ίδιο. Σε σχέση με τα τρέχοντα δεδομένα της κατηγορίας, οι πίσω επιβάτες έχουν αρκετό αέρα για το κεφάλι και πολύ χώρο για τα γόνατά τους, ως προς το πλάτος θα χωρέσει με μικρή παραχώρηση ένας τρίτος ενήλικος επιβάτης, ενώ ο χώρος αποσκευών παραμένει στα 370 λίτρα, νούμερο που βάλλεται περισσότερο από την κατηγορία των B-SUV, παρά από τον ίδιο τον ανταγωνισμό των μικρομεσαίων.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
NISSAN