H γκάμα του Corsa διαφοροποιείται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες τόσο της ίδιας της Opel όσο και των συνθηκών γύρω του, έτσι ώστε να συνεχίσει να είναι επίκαιρο.

Αφορμή για την προσθήκη του νέου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα τώρα των 1,4 λίτρων αποτέλεσε η προσαρμογή της γκάμας του στα πρότυπα ρύπων Euro6d Temp.

Με την προσθήκη τούρμπο στο 1.400άρι μηχανικό σύνολο, το Corsa αποκτά άλλο αέρα.

Δοκιμή: Opel Corsa 1,4 T 100PS

33.901 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2019)

Μεταμόσχευση καρδιάς... Το Opel Corsa ισχυροποιεί τη θέση του στην αγορά με το νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 100 ίππων που συνδυάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο. Δότης του είναι το «αδελφό» Opel Mokka X.

H γκάμα του Corsa διαφοροποιείται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες τόσο της ίδιας της Opel όσο και των συνθηκών γύρω του, έτσι ώστε να συνεχίσει να είναι επίκαιρο. Αφορμή για την προσθήκη του νέου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα τώρα των 1,4 λίτρων αποτέλεσε η προσαρμογή της γκάμας του στα πρότυπα ρύπων Euro6d Temp.

Ο 1.364 κ.εκ. κινητήρας προσαρμόστηκε στα νέα όρια και αποτελεί την ισχυρότερη έκδοση του Corsa (πλην της GSI) αυτή τη στιγμή, ενώ σε σχέση με την ατμοσφαιρική έκδοση των 1,4 λίτρων, προσφέρει επιπλέον το 6τάχυτο κιβώτιο. Το Opel Corsa 1,4 T των 100 ίππων συνδυάζεται με τις πιο πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού, την Innovation και την Black Edition, με τιμές που ξεκινούν από τα 14.250 ευρώ για 5θυρο αμάξωμα. 

Kατά τα άλλα, το Corsa παραμένει και σε αυτή την έκδοση ιδιαίτερα ανθεκτικό στο χρόνο, με μοντέρνα και νεανική εμφάνιση, ενώ και ο εξοπλισμός του (ειδικά στην έκδοση Innovation) συμβαδίζει με την εποχή, προσφέροντας τα απαραίτητα πια στοιχεία που αναζητούν οι αγοραστές της κατηγορίας. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto