• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμάζουμε το Opel Corsa στην εξοπλιστική έκδοση Innovation, με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λτ. απόδοσης 90 ίππων και αναφέρουμε...

Όμορφες οι ζάντες των 16 ιντσών, προσδίδουν μοντέρνα και νεανική εικόνα, χωρίς να επηρεάζουν την άνεση.

Με την μοντέρνα εικόνα συμβαδίζει και η ουσία, καθώς ο στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης Innovation είναι καλός, συνθέτοντας μια value for money επιλογή.

Εκτός πόλης, τώρα, οι κλίσεις δε λείπουν, ωστόσο το μικρό γερμανικό παραμένει σταθερό στην τροχιά του, φιλικό και προβλέψιμο.

Στιβαρό, άνετο και ασφαλές στο δρόμο και στις αστικές μετακινήσεις είναι το Opel Corsa 1,4.

Δοκιμή: Opel Corsa Innovation με 90 PS

92.520 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

Αειθαλής ατμοσφαιρικός κινητήρας 90 ίππων, που συνδυάζεται με ένα πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού και χαμηλή τιμή. Δείτε τώρα το μικρό αστέρι της Opel που τα έχει όλα και συμφέρει.

What is new
- 1,4 λτ. με 90 ίππους
- Καίει 8,0 λτ./100 χλμ.
- Κοστίζει από 12.950 ευρώ για περιορισμένα κομμάτια
- Πλούσιος εξοπλισμός στην έκδοση Innovation

Το Opel Corsa είναι ένα από τα best sellers της ελληνικής αγοράς χάρη στο καλό value for money που διακρίνει όλες τις εκδόσεις του. Στην προκειμένη περίπτωση δοκιμάζουμε τη δημοφιλέστερη στις εκδόσεις βενζίνης, δηλαδή αυτή με τον 1,4 λτ. ατμοσφαιρικό κινητήρα των 90 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Φυσικά, υπάρχει και έκδοση με αυτόματο κιβώτιο (βλ. τεύχος 51/2016) για όσους αναζητούν περισσότερη ευκολία μέσα στην πόλη, ωστόσο η έκδοση της δοκιμής -επαναλαμβάνουμε- είναι αυτή που θα καλύψει τις ανάγκες του μεγαλύτερου μέρους του αγοραστικού κοινού.

Όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου της δοκιμής, αυτή δεν διαφέρει σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του Corsa που γνωρίζουμε, που σημαίνει πως είναι μοντέρνα και νεανική, ωστόσο να σημειώσουμε πως στην έκδοση Innovation έρχονται στάνταρ οι ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών αναβαθμίζοντας έτσι τη συνολική εικόνα. Βέβαια, με την εικόνα συμβαδίζει και η ουσία αφού ο εξοπλισμός είναι πολύ καλός και διαθέτει μεταξύ άλλων ηλεκτρονικό αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, σπορ καθίσματα, ηχοσύστημα IntelliLink με οθόνη αφής 7 ιντσών και ένα πλήρες πακέτο συνδεσιμότητας με κινητά τηλέφωνα (Bluetooth, USB).

Από πλευράς τιμής, τέλος, η ελληνική αντιπροσωπεία τρέχει πρόγραμμα προσφοράς για τη συγκεκριμένη έκδοση, η οποία ξεκινά από τις 12.950 ευρώ για περιορισμένα κομμάτια, ενώ η τιμή πέραν της προσφοράς ξεκινά από τις 13.400 ευρώ για το χειροκίνητο και τις 14.300 ευρώ για το αυτόματο κιβώτιο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε

31 διαθέσιμα άρθρα για OPEL  CORSA