14 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Ανανεωμένο Opel Crossland

71.582 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2021)

H Οpel ήθελε από καιρό να ενισχύσει την παρουσία της στην κατηγορία των compact SUV και το κάνει τόσο με το ανανεωμένο Crossland που δοκιμάζουμε τώρα, όσο και με το νέο Mokka.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Crossland αφαιρεί το Χ από την ονομασία του και έρχεται με πιο φρέσκια εμφάνιση και updates σε τεχνολογία για να αγωνιστεί στη σκληρή μάχη των SUV πόλης, στην οποία μάλιστα η Opel θυμίζουμε πως διαθέτει και άλλον έναν εκπρόσωπο, το νέο Mokka, το οποίο είναι μικρότερο (4.151 χλστ. έναντι των 4.217 χλστ. του Crossland). Έτσι το Crossland λαμβάνει το ρόλο του βασικού οικογενειακού compact SUV προσφέροντας μεγαλύτερους χώρους και τονισμένη πρακτικότητα. Το δοκιμάζουμε στην ισχυρή έκδοσή του με τον diesel κινητήρα των 120 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και με τιμή που ξεκινά από τα 21.000 ευρώ.

Εμφάνιση: Με τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα Opel Vizor 
Το ανανεωμένο Crossland ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας με την ονομασία «Opel Vizor», η οποία συστήθηκε στο νέο Opel Mokka. Σε κάθε περίπτωση αυτή διακρίνεται για τον έντονο δυναμισμό της κυρίως στο εμπρόσθιο μέρος, εκεί όπου η επιθετική μάσκα ενώνεται αρμονικά με τα επίσης δυναμικά ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Στα πλαϊνά του μέρη, το ανανεωμένο Crossland δεν διαφέρει σημαντικά σε σχέση με πριν την ανανέωση προβάλλοντας έναν συνδυασμό SUV και MPV αυτοκινήτου, ενώ στο πίσω συναντάμε και εκεί νέα και πιο κομψά φωτιστικά σώματα, αλλά και το όνομα του μοντέλου ψηλά στο κέντρο της πόρτας του χώρου αποσκευών. Τέλος μια νέα διαθέσιμη γκάμα χρωμάτων αλλά και ζαντών, συμπληρώνουν το νεανικό και φρέσκο προφίλ του με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντάς του και μεγαλύτερες επιλογές εξατομίκευσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL