Οι  110 ίπποι του 1.200άρη τούρμπο κινητήρα μπορούν να κινήσουν το Crossland X σε σβέλτους ρυθμούς.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι 110 ίπποι του 1.200άρη τούρμπο κινητήρα μπορούν να κινήσουν το Crossland X σε σβέλτους ρυθμούς.

Κινητήρας: Με τον κινητήρα το σωστό!

76.122 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2018)

Η πρώτη επαφή που είχαμε με το diesel μοτέρ των 99 ίππων, παρόλο που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις από πλευράς λειτουργίας και κατανάλωσης, μας άφησε επίσης το αίσθημα της προσμονής για ένα πιο ισχυρό σύνολο με καλύτερες επιδόσεις. Λογικό βέβαιο, καθώς ο χαρακτήρας του συγκεκριμένου μοτέρ δεν ήταν εστιασμένος στις επιδόσεις, αλλά στην οικονομία.

Μάλιστα σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων  προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις.

Μάλιστα σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η προσμονή αυτή λοιπόν έλαβε τέλος με τον 1.200άρη τούρμπο κινητήρα του PSA Group. Στην πράξη, ο κινητήρας είναι εύρωστος και γραμμικός στις χαμηλομεσαίες στροφές, ενώ δεν «αδειάζει» στις ψηλές, παρόλο που εκεί δεν θα μπορέσει να κρύψει την τρικύλινδρη φύση του. 

Από εκεί και πέρα οι 110 ίπποι του και τα 205 Νm ροπής, αποδεικνύονται ικανότατα να κινήσουν το αμάξωμα του Crossland X σε σβέλτους ρυθμούς. Μάλιστα σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ο κινητήρας προσφέρει καλές επιδόσεις από στάση και ακόμα καλύτερες εν κινήσει (60-100 σε 6,6 δλ. και 80-120 σε 8,9 δλ.), προσφέροντας ασφάλεια όταν πραγματοποιείται προσπέρασμα, με την κατανάλωση να διατηρείται στα πολύ καλά επίπεδα των 6,9 λτ./100 χλμ.. 

Τέλος η λειτουργία του κιβωτίου είναι πολύ ομαλή, χωρίς καθυστερήσεις, αλλά και χωρίς τις γρήγορες εναλλαγές για πιο σπορ οδήγηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center