Δοκιμάζουμε το νέο Opel Grandland X στην πετρελαιοκίνητη έκδοση με τον 1.600άρη turbo κινητήρα απόδοσης 136 ίππων. Δείτε πως τα καταφέρνει στο δρόμο το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας "X".

Ανετο, ασφαλές και ευχάριστο σε κάθε περίπτωση είναι το Opel Grandland X oδηγικά, ενώ δεν θα πει «όχι» και σε light εκτός δρόμου περιπέτειες.

Δοκιμή: Opel Grandland X

88.028 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2018)

Το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας των crossover μοντέλων της Opel στην diesel έκδοσή του εφοδιάζεται με τον 1,6 λίτρων κινητήρα των 120 ίππων του ομίλου PSA, όμως και σε αυτή του την παραλλαγή παραμένει ένα αυθεντικό Opel της σύγχρονης εποχής.

What is new
- 1,6 λτ. diesel με 120 ίππους
- Καίει 6,7 λτ./100 χλμ.
- Τιμή από 26.300 ευρώ 

Mε το Grandland η Opel ολοκληρώνει την προϊοντική επίθεση στην κατηγορία των crossover, με το μοντέλο να αποτελεί το μεγαλύτερο της οικογένειας «Χ». Όπως και το μικρότερο Crossland X έτσι και το Grandland X προέκυψε μετά την εξαγορά της Opel από τον όμιλο PSA, με τα μοντέλα να χτίζονται πάνω στα αντίστοιχα Peugeot – Citroen. Το Grandland X είναι ένα…3008 αφού φτιάχνεται και στο ίδιο εργοστάσιο, με την Opel ωστόσο να έχει περάσει σε εκείνο την δική της σχεδιαστική ταυτότητα μέσα και έξω, τον οδηγικό χαρακτήρα της και την αρτιότητα στην κατασκευή του με ποιοτικά κριτήρια. Δοκιμάζουμε την έκδοση με τον 1,6 λίτρων TDCi πετρελαιοκινητήρα των 120 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο, η οποία ξεκινά από τα 27.300 ευρώ στην έκδοση X-Cite και αναφέρουμε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ELASTIKA 2024
vw