Δοκιμή: SEAT Arona TGI με 90 PS
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: SEAT Arona TGI με 90 PS

31.916 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2022)

Το SEAT Arona TGI καίει φυσικό αέριο για οικονομία στο κόστος μετακίνησης και κέρδος στην τσέπη του οδηγού. Ακολουθεί η δοκιμή κατανάλωσης, επιδόσεων και στο δρόμο.

Καιει το ακριβό πλέον φυσικό αέριο, αλλά θέλει 8 ευρώ για 100 χλμ.!

Βλέπεις-ακούς ειδήσεις και κεντρικό θέμα είναι οι αυξήσεις στο φυσικό αέριο και το τι θα κάνει η Ρωσία. Προφανώς και δεν σκέφτεσαι ότι ένα μοντέλο που καίει φυσικό αέριο είναι οικονομικό. Βάζεις όμως τα πράγματα κάτω, υπολογίζεις, και ανακαλύπτεις ότι ΝΑΙ το κόστος μετακίνησης με CNG έχει αυξηθεί (σ.σ. σχεδόν διπλασιαστεί) σε σχέση με πριν, όμως σε τελική ανάλυση παραμένει μια οικονομική επιλογή. Πόσω μάλλον αν το συγκρίνεις με το 15ετίας αυτοκίνητο που έχεις τώρα…  Δεν ξέρουμε αν σας τραβήξαμε την προσοχή, όμως μετά τη δοκιμή του ανανεωμένου SEAT Arona TGI που ακολουθεί, σε αυτές τις σκέψεις καταλήξαμε.  Σε κάθε περίπτωση -θα το επαναλάβουμε- πρέπει να είσαι κοντά σε κάποιο πρατήριο, γιατί ακόμη δεν υπάρχουν πολλά, δεν είναι LPG που βρίσκεις παντού.


Στο εσωτερικό του Arona η ποιότητα κατασκευής παίρνει καλό βαθμό και έχει σύγχρονη εικόνα, κυρίως χάρη στην οθόνη αφής των 8,25 ιντσών.

Στο εσωτερικό του Arona η ποιότητα κατασκευής παίρνει καλό βαθμό και έχει σύγχρονη εικόνα, κυρίως χάρη στην οθόνη αφής των 8,25 ιντσών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με τιμή κάτω από 20 χιλιάρικα

Αισθητικά, το Arona διαθέτει μοντέρνο και νεανικό χαρακτήρα, έχει compact διαστάσεις (μήκος 4,14 μ.) και εκφράζει μια σύγχρονη εικόνα γενικότερα, με κάποια δυναμικά στοιχεία, όπως η πλατιά μάσκα. Από εκεί και πέρα ακόμα και από την εισαγωγική του έκδοση έρχεται καλά εξοπλισμένο, έχοντας μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου, οθόνη αφής 8,25’’ και μια πληρέστατη σουίτα συστημάτων. Και το βασικότερο όλων είναι διαθέσιμο από 19.990 ευρώ στο επίπεδο Style, τιμή που κρίνεται ανταγωνιστική ανάμεσα στα μοντέλα της κλάσης.

Εσωτερικό: Καλή ποιότητα κατασκευής και σύγχρονο τεχνολογικά

Στο εσωτερικό του Arona η ποιότητα κατασκευής παίρνει καλό βαθμό, με το πάνω μέρος του ταμπλό να καλύπτεται από μαλακό υλικό και παράλληλα έχει σύγχρονη εικόνα, κυρίως χάρη στην οθόνη αφής των 8,25 ιντσών, η οποία ενσωματώνει το ασύρματο σύστημα συνδεσιμότητας Full Link και δυνατότητες φωνητικού χειρισμού. Από πλευράς χώρων, το πίσω κάθισμα με κάποιες ελάχιστες παραχωρήσεις ως προς το φάρδος μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και 3 ενήλικους, ωστόσο οι φιάλες φυσικού αερίου έχουν περιορίσει το χώρο αποσκευών στα 288 λτ. από τα 400 λτ. των συμβατικών εκδόσεων, ωστόσο είναι κανονικός σε σχήμα και πλήρως εκμεταλλεύσιμος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
SUV
VWHYUNDAI