• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Καμία διαφορά στο σχετικά λιτό, αλλά γεροδεμένο εσωτερικό της έκδοσης διπλού καυσίμου TGI του Arona. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης με στάνταρ την κεντρική οθόνη αφής των 6,5 ιντσών.

Προς χάρη των 3 δεξαμενών CNG, ο χώρος αποσκευών έχει χάσει όλο το βάθος των συμβατικών εκδόσεων κάτι που μεταφράζεται σε 118 λτ. λιγότερα.

Δύο δείκτες καυσίμου στον πίνακα οργάνων και έξτρα πληροφορίες στην οθόνη πληροφοριών ανάμεσα στα αναλογικά όργανα.

Eσωτερικό-Χώροι: Νέος πίνακας οργάνων & μικρότερο πορτ μπαγκάζ

71.514 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/8/2019
 

Το εσωτερικό της έκδοσης TGI του Arona δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες παραμένοντας σχετικά λιτό, αλλά μοντέρνο και πολύ καλό σε φινίρισμα και με στιβαρή συναρμολόγηση στα σκληρά πλαστικά μέρη του ταμπλό. Η μόνη διαφορά έχει να κάνει με τον πίνακα οργάνων, όπου υπάρχουν 2 δείκτες καυσίμου (CNG αριστερά στο στροφόμετρο και βενζίνης δεξιά στο ταχύμετρο), καθώς και νέες ενδείξεις στην οθόνη πληροφοριών.

Οι χώροι για τους επιβάτες παραμένουν αμετάβλητοι και καλοί για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά ο χώρος αποσκευών έχει μειωθεί κατά 118 λίτρα λόγω της τοποθέτησης των δεξαμενών CNG εκεί. Τα 282 λίτρα λτ. είναι λίγα, αλλά τουλάχιστον ο χώρος αποσκευών είναι κανονικός σε σχήμα και πλήρως εκμεταλλεύσιμος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

20 διαθέσιμα άρθρα για SEAT  ARONA