Σταθερό και σβέλτο στον ανοιχτό δρόμο, το Rapid μπορεί να διατηρεί καλό ρυθμό και σε δρόμο με στροφές, αρκεί να οδηγείς «ρευστά».

Σταθερό και σβέλτο στον ανοιχτό δρόμο, το Rapid μπορεί να διατηρεί καλό ρυθμό και σε δρόμο με στροφές, αρκεί να οδηγείς «ρευστά».

Στο δρόμο

40.559 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2013)

Το Rapid αρέσκεται στα ταξίδια. Τα επίπεδα θορύβου στην καμπίνα είναι σχετικά χαμηλά, η ανάρτηση έχει τον τρόπο να λειαίνει τις ανωμαλίες (από τα λίγα αυτοκίνητα που δεν «χτύπησε» η ανάρτηση στα μεγάλα σαμαράκια του Σχοινιά) και η τελευταία σχέση είναι αρκετά μακριά για ήσυχές και οικονομικές εξορμήσεις. Το ότι το Rapid είναι άνετο δε σημαίνει ότι είναι και πλαδαρό. Απεναντίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σφιχτό όσο χρειάζεται, είναι σε θέση να διατηρεί καλό ρυθμό σε δρόμο με στροφές, αρκεί να οδηγείς «ρευστά». Η αίσθηση του ηλεκτρικού τιμονιού πάντως κάθε άλλο παρά σε προτρέπει να αναζητήσεις τα υψηλά ομολογουμένως όρια της πρόσφυσης. Αν το παρακάνεις, δεν θα αιφνιδιαστείς, μιας και η ανάρτηση δε χάνει την αυτοκυριαρχία της, αλλά το Rapid θα δυσανασχετήσει και θα το δείξει με αλάφρωμα του τιμονιού και άμεση παρέμβαση του ESP. Θετική έκπληξη αποτέλεσαν τα φρένα, όχι τόσο με την αίσθηση, αλλά με την αποτελεσματικότητα που είναι και το ζητούμενο (100-0 χλμ./ώρα σε 37,3 μ.). Μέσα στην πόλη και παρά το διόλου ευκαταφρόνητο μήκος του, το Rapid είναι ευέλικτο χάρη στο μικρό κύκλο στροφής και την πολύ καλή περιφερειακή του ορατότητα.

PEIRAIOS LEASING
OPEL