Αλμυρή για μικρομεσαίο Skoda είναι η τιμή των 17.190 ευρώ της έκδοσης 1,4 TSI.

Αλμυρή για μικρομεσαίο Skoda είναι η τιμή των 17.190 ευρώ της έκδοσης 1,4 TSI.

Τιμές-εξοπλισμός-συμπέρασμα

40.550 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2013)

Η αλμυρή έκδοση 1,4 TSI
Το μοντέλο που μας παραχωρήθηκε για δοκιμή είναι αυτό με τον κινητήρα 1,4 TSI των 122 ίππων, που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη εφτά σχέσεων DSG7. Με τιμή που ξεκινάει από 17.190 ευρώ στην έκδοση Active είναι η πιο αλμυρή έκδοση της βενζινοκίνητης γκάμας. Η έκδοση Active διαθέτει πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας και απόλυτα ικανοποιητικό άνεσης (εμπρόσθια ηλεκτρικά παράθυρα, air condition, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ηχοσύστημα).

Η έκδοση Ambition (17.690 ευρώ) διαθέτει επιπλέον διαιρούμενο πίσω κάθισμα, προβολείς ομίχλης, μπροστινό υποβραχιόνιο, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, δερμάτινη επένδυση σε επιλογέα και τιμόνι, καθρέφτες και λαβές στο χρώμα του αμαξώματος και προβολείς ομίχλης. Η κορυφαία έκδοση Elegance (18.690 ευρώ) ξεχωρίζει για τις ζάντες αλουμινίου και τον ηλεκτρονικό, αλλά όχι διζωνικό, κλιματισμό.

Όσο και καλά εξοπλισμένο να είναι, όσο και αν είναι στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο της έκδοσης 1,4 ΤSI , τα 17.190 ευρώ τιμή εκκίνησης είναι «κάπως». Από την άλλη όμως, η παρουσία του νέου μοντέλου είναι πολύ καλή. Ευρύχωρο, γεροδεμένο, καλά εξοπλισμένο και ασφαλές (5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού Euro NCAP), αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση για έναν μέσο οικογενειάρχη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επειδή όμως αυτός έχει δει το εισοδήματά του να πετσοκόβονται τελευταία, η προσοχή του θα πέσει σε άλλες εκδόσεις ή προτάσεις με χαμηλότερη τιμή.

Mercedes
moto