Η Suzuki «περνάει» την ήπια υβριδική τεχνολογία της και στο Ignis, προκειμένου να ρίξει την κατανάλωσή του και το όριο των ρύπων των μοντέλων της.

Η τιμή του 4κίνητου Ignis (AllGrip) ξεκινάει από τα 13.780 ευρώ και είναι τσιμπημένη για τα δεδομένα της κλάσης.

4κίνητο & υβριδικό παρότι πρόκειται για ένα μίνι μοντέλο!

Δοκιμή: Suzuki Ignis ήπια υβριδικό & 4x4

37.015 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

Mild update: Tο Suzuki Ignis βελτιώνεται, ενσωματώνοντας το ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης της μάρκας σε όλες του τις εκδόσεις. Το δοκιμάζουμε στην 4κίνητη έκδοση των 90 ίππων.


Η Suzuki «περνάει» την ήπια υβριδική τεχνολογία της και στο Ignis, προκειμένου να ρίξει την κατανάλωσή του και το όριο των ρύπων των μοντέλων της. Η τιμή του 4κίνητου Ignis (AllGrip) ξεκινάει από τα 13.780 ευρώ και είναι τσιμπημένη για τα δεδομένα της κλάσης, ωστόσο διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και αδιαμφισβήτητα ξεχωριστό και έντονο χαρακτήρα.

Κινητήρας-Κιβώτιο: Καλές επιδόσεις, ακόμα πιο οικονομικό
To Suzuki Ignis εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα του 1,2 λίτρου που αποδίδει 90 ίππους και χαρίζει καλές επιδόσεις, χωρίς να επιβαρύνονται ιδιαίτερα από τα 20 κιλά επιπλέον που προσθέτει το ήπια υβριδικό σύστημα. Αυτό αποτελείται από μια μονάδα εναλλάκτη (μίζας) ισχύος 2,3 kW που εν κινήσει λειτουργεί ως γεννήτρια αποθηκεύοντας ενέργεια στις μπαταρίες του συστήματος. Το όφελος του συστήματος στην πράξη ανέρχεται στα 0,3 λτ./100 χλμ. (μέση τιμή 5,5 λτ./100 χλμ.).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center