Η νέα 4κίνητη εκδοχή του VW Golf εφοδιάζεται με νέας γενιάς τετρακίνηση, 1,6 TDI κινητήρα 105 ίππων και 6τάχυτο κιβώτιο.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα 4κίνητη εκδοχή του VW Golf εφοδιάζεται με νέας γενιάς τετρακίνηση, 1,6 TDI κινητήρα 105 ίππων και 6τάχυτο κιβώτιο.

Δοκιμή: VW Golf 1,6 TDI 4MOTION

36.521 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2013)

H πολύ καλή ενεργητική ασφάλεια χαρακτηρίζει σαφώς τη νέα, 7η κατά σειρά, γενιά του VW Golf. Πόσο μάλλον την άρτι αφιχθείσα 4κίνητη εκδοχή που εφοδιάζεται με νέας γενιάς τετρακίνηση, 1,6 TDI κινητήρα 105 ίππων και 6τάχυτο κιβώτιο.

Όσο και αν στην Ελλάδα δεν γνώρισαν στιγμές δόξας, οι τετρακίνητες εκδόσεις του Golf υπήρχαν πάντα στη γκάμα του μοντέλου στοχεύοντας να απογειώσουν το κράτημα του αυτοκινήτου -ειδικά σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης- και εν γένει τα επίπεδα της ενεργητικής του ασφάλειας. Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν να λανσαριστεί και η τετρακίνητη έκδοση της 7ης γενιάς του Golf, η οποία πλέον χαρακτηρίζεται από τελευταίας γενιάς αυτόματη τετρακίνηση Haldex.
Εξωτερικά, το Golf 4MOTION, που είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε πεντάθυρο αμάξωμα, δεν εμφανίζει καμία αλλαγή σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του, αν εξαιρεθεί φυσικά το σχετικό λογότυπο στο πίσω δεξί μέρος του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto