220 ίπποι και άφθονη ροπή, γεμάτος ήχος και πολιτισμένη λειτουργία όπου πρέπει είναι όλα όσα χρειάζεσαι και σου προσφέρει ο 2λιτρος TFSI.

220 ίπποι και άφθονη ροπή, γεμάτος ήχος και πολιτισμένη λειτουργία όπου πρέπει είναι όλα όσα χρειάζεσαι και σου προσφέρει ο 2λιτρος TFSI.

Κινητήρας-επιδόσεις

28.648 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2013)

Κάτω από το καπό υπάρχει ένα γνωστό σε όλους μοτέρ. Πρόκειται για τον 2λιτρο TFSI, με turbo, άμεσο ψεκασμό και ισχύ που έχει ανέβει στους 220 ίππους. Ο κινητήρας προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, ακούγεται υπέροχα και ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα του μοντέλου. Η πλούσια ροπή του χαρίζει εξαιρετική απόκριση στο πάτημα του γκαζιού και γεμάτη επιτάχυνση σε μεγάλο εύρος στροφών. Στο αποτέλεσμα που εισπράττει ο οδηγός μεγάλο μέρος της ευθύνης φέρει και το κιβώτιο, που είναι το εξαιρετικό DSG (αυτόματο διπλού συμπλέκτη).

Έχοντας 6 σχέσεις και χειρουργική ακρίβεια στις αλλαγές που γίνονται με άψογο τρόπο και όταν πρέπει, απλά αναπαύεις και τα δύο χέρια σου στο δερμάτινο τιμόνι, χρησιμοποιείς τα paddles, εν ανάγκη, και πατάς γκάζι κατά το δοκούν. Ακόμα, αν αλλάξεις διάθεση και θες να δοκιμάσεις τα όρια του κινητήρα ή τα όρια της άνεσης ή της οικονομίας που μπορεί να σου προσφέρει το GTI, τότε βάζεις στο driving profile selector από το πρόγραμμα sport, στο πρόγραμμα eco και χαίρεσαι τα ηλεκτρονικά που αυτό «πειράζει», όπως γκάζι, κιβώτιο, τιμόνι και ESP. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center