Το πιο σημαντικό στοιχείο του νέου VW Golf GTI είναι ότι, αποτελεί τον ορισμό του κωδικού του, όπως έκαναν και όλα τα προηγούμενα.

Το πιο σημαντικό στοιχείο του νέου VW Golf GTI είναι ότι, αποτελεί τον ορισμό του κωδικού του, όπως έκαναν και όλα τα προηγούμενα.

Τιμές-εξοπλισμός-συμπέρασμα

28.652 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2013)

Ακόμα και ένα μοντέλο σαν το Golf GTI δεν παύει να είναι ένα μαζικό προϊόν με συγκεκριμένο value for money. H τιμή του ξεκινάει (με απόσυρση) από 27.700 ευρώ στην 3θυρη έκδοση, με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ το κιβώτιο DSG θα σας κοστίσει μόλις 2.300 ευρώ. Σε αυτή την τιμή παίρνετε τα πάντα σε επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. 7 αερόσακους, σύστημα αποφυγής συγκρούσεων Multicollision, σύστημα Pre Crash, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης Fatigue Detection, αλλά και πλήρες ηχοσύστημα με οθόνη αφής και αισθητήρες προσέγγισης χεριού. 


Η συνταγή είναι σωστή. To νέο GTI είναι politically correct αφού έχει λογική τιμή για 2λιτρο, έχει ένα δυνατό και πληθωρικό κινητήρα που μπορεί να κάψει λίγο, έχει χώρους έχει ποιότητα και πλούσιο εξοπλισμό. Επίσης έχει προηγμένη τεχνολογία που φαίνεται ή όχι, αλλά και μια εμφάνιση που θα συγκινήσει όσους ξέρουν τι ψάχνουν.

Ωστόσο, ο λόγος για το οποίο θες να το αγοράσεις είναι γιατί κάνει «μάγκα» τον καθένα στο δρόμο. Ο αδιάφορος οδηγός θα εκτιμήσει την άνεση και το high tech της υπόθεσης. Αυτός που νομίζει ότι είναι γρήγορος δε θα προδοθεί, αφού όλα θα δουλέψουν άμεσα για τον σώσουν στο λάθος. Ο γρήγορος θα βρει τις επιδόσεις και τον ήχο που ψάχνει. Και αυτός που ξέρει τι παίρνει θα βρει μία παρέα για το υπόλοιπο των καθημερινών του μετακινήσεων. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center