2 φωτογραφίες »

Δοκιμή: VW Polo R-Line με 150 PS

134.338 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2020)

Με αύρα GTI: H έκδοση R-Line με τον 1.500άρη TSI κινητήρα, έχει τις επιδόσεις, το look και το στήσιμο και ανά περίσταση βάζει τα γυαλιά στην πιο ειδική έκδοση GTI.

Η γκάμα του Polo βασίζεται ουσιαστικά στις εκδόσεις με τον 1.000άρη TSI κινητήρα με 95 και 115 ίππους και θα συνεχίσει φυσικά να το κάνει, έχοντας ως κορυφαία την έκδοση GTI με 200 ίππους από τον 2λιτρο TSI. Η έκδοση που δοκιμάζουμε εδώ έρχεται να μπει ανάμεσα στις παραπάνω και είναι μοναδική διότι διατίθεται αποκλειστικά σε αυτό το πακέτο.

Διαθέτει δηλαδή το αισθητικό πακέτο R-Line που προσδίδει σπορ σχεδίαση και πλούσιο εξοπλισμό, είναι η μόνη που προσφέρει τον 1,5 TSI κινητήρα με απόδοση 150 ίππων και επιπλέον συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Βέβαια και η τιμή της «ασπάζεται» την λογική αυτή, αφού κοστίζει 21.600 ευρώ…
 

Εμφάνιση: Διακριτικά σπορτίφ
Σε αισθητικό επίπεδο το Polo 1,5 TSI ξεχωρίζει από τα στοιχεία της έκδοσης R-Line που βασίζεται και που του χαρίζουν μια πιο δυναμική εικόνα, χωρίς όμως να «χάνει» τον εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα και όπως και σε κάθε έκδοση R-Line συναντάμε νέους σπορ προφυλακτήρες και μάσκα εμπρός, 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου με σπορ σχεδίαση και σπόιλερ στο πίσω μέρος. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw