Δοκιμή αυτονομίας: Η καθημερινότητα με το ηλεκτρικό 208
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή αυτονομίας: Η καθημερινότητα με το ηλεκτρικό 208

8.929 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2021)

Λένε πως με τα ηλεκτρικά έχεις το άγχος της αυτονομίας. Και ισχύει ως ένα βαθμό θα πούμε. Μήπως όμως για τα καθημερινά πήγαινε-έλα είναι super και δεν πρέπει να αγχώνεσαι; Στην παρακάτω δοκιμή πήραμε το Peugeot e-208 και το εξετάσαμε υπό του πρίσματος αν η μπαταρία του θα αντέξει ή θα μας προκαλέσει άγχος.

Peugeot e208: Καθημερινότητα χωρίς άγχος για την αυτονομία!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Την ώρα που γραφόταν αυτή η δοκιμή, στα εισερχόμενα του outlook ήρθε επίσημο mail από την Peugeot ότι το e-208 αύξησε την αυτονομία του κατά 22 χλμ. μέσω 3 μικρών αλλαγών: Πρώτον φορώντας eco ελαστικά, δεύτερον αλλάζοντας τον λόγο μετάδοσης στο κιβώτιο και τρίτον τοποθετώντας μια αντλία θερμότητας με αισθητήρα υγρασίας στο παρμπρίζ.

«Ε, και;» είπαμε από μέσα μας και πατήσαμε κατευθείαν delete, γιατί μόλις είχαμε τελειώσει με μια διαφορετική από τις συνηθισμένες δοκιμή μαζί του, η οποία στόχο είχε να εξετάσει αυτό ακριβώς, δηλαδή την αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες. Μια δοκιμή στην οποία το εξετάσαμε από ένα συγκεκριμένο πρίσμα: Θα αντέξει η μπαταρία για τα καθημερινά μας πήγαινε-έλα ή θα μιας πιάσει το άγχος να φορτίζουμε παντού και συνεχώς; Πόσο καλό είναι για την πόλη όπου κινούμαστε συνήθως;

Ξεκινώντας με 250 χιλιόμετρα. Μόνο;

2η μέρα και κανένα άγχος

3η ημέρα με μία σύντομη ηλεκτρική ένεση ενέργειας

4η ημέρα. Τι ισχύει στον αυτοκινητόδρομο;

Η γνώμη μας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto